Честно казано, този проблем със зареждането и мен ме терзае от много дълго време. Дори съм си направил една "джаджа" от корпуса на зарядно за телефон, с три светодиода и диапазон на измерване 13.2- 14.4 със стъпка 0.3В., която я слагам на мястото на запалката. Където видя приятел с Б3- тичам и мушкам...
Какво се получава на практика при Б3:
Когато е студена колата, палиш и зареждането е 13.9- 14.1 волта.
Включвам колкото се може повече консуматори (фарове, парно, нагревател за задното стъкло) и напрежението пада до 13.7- 13.8 В.
Като позагрее, +В спада до 13.7- 13.8, без товар, а с консуматорите 13.4- 13.5.
Гарантирам ти, че това е масово явление при Б3, приятели вкарват коли от чужбина и може би на не по- малко от 15 пасатора съм мерил и това се получава.
При другите модели и марки коли не е така. Наскоро замервах на един Г3, загрял че чак и перката му беше включила- 14.1.
Започнахме да включваме фарове, парно, халогени, нагревател, че дори и един прожектор в запалката за всеки случай.... не мръдна от 14.1 на акумулатора..

... мамка му и Г3
Миналата година си сменях акумулатора. Човека в сервиза ми завери гаранцията на 13.4В с включени консуматори, естествено колата беше загряла. Тогава му обясних за разликата в показанията при студен и топъл двигател и той каза, че реле регулатора ми е температурно зависим (по номера го гледа) и е нормално това. Даде ми друг номер на реле, с разлика само в последните три цифри от моя, което не било температурно зависимо и си поддържало стриктно напрежението.
Реших, че има логика в думите му...., но все пак ние сме длъжни да проверим...
Свалям аз релето, слагам на четките му съпротивление (еквивалентно на ротора), стабилизиран токоизправител с регулиране на напрежението... и започвам да меря.
Прага на превключване- 14.1
Взимам "духалката" (поялник на горещ въздух) и започвам да нагрявам корпуса на релето. Така го бях насвяткал, че щеше да получи топлинен пробив, измервам пак прага на превключване, отново 14.1...
От тогава се отказах от експериментите, знам че не е нормално това, но просто не мога да си го обясня от къде идва....

, дори честно казано и аз се бях насочил към диодите и се надявах, че ще ги смениш с нови, за да видя проблема дали ще ти се реши...
Търсих и из форума, но не открих решение.
Между другото старият ми акумулатор (не можеше да пали само сутрин), сега е на един Опел-
дизел, със зареждане 14.2 и "ръждавейката" си пали без проблеми... мамка му и Опел...
Щом твоето напрежение пада под 13.2, това вече хептем не е нормално.

Провери да натегнеш още малко ремъка...
След малко като излизам, ще измеря +В и + D, на топъл и студен двигател и ще ти ги напиша, поне да имаш някаква ориентация..., иначе ще следя темата, дано от някъде се намери решение.