Колеги имам два пасата 1,8 В3 и имам два въпроса:
1. Единият е има ли някой екстри: климатроник, 4 ел.стъкла, 4 дискови
(знам че има доста такива с двигатели 2000 куб, но ме интересува 1,8 докато търсех доста видях, но нито един с тия есктри) а за 1,8; климатроник, 4 ел стъкла знам че има 1 във Варна (вече, щото втория го купих) и два в София. По-специално за дисковите спирачки ме интересува възможно ли е да са слагани допълнително?
2. Единия (карбураторен) при 2500 об/мин движи със 100км/ч, а другия (моно) прави тази скорост при 3000.
Възможно ли е разликата да идва от скоростаната кутия(защото аз така си мисля) или разликата идва от горивната система.
mod edit: vaskoto1

Няколко въпроса за 1,8 В3
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Примерно моя е 1.8 ABS двигател (моно,90к.с.) .Има си 4 ел стъкла,климатроник и т.н. Само с предни дискови е ама честа практика е да се слага заден мост от друг Пасат (да кажем 2.0) с дискове (и аз това съм замислил по някое време).Иначе оригинално 1.8 моно са с барабани отзад.
По другия въпрос - да,от скоростната кутия е.Примерно за двигател като моя в зависимост от това дали купето е седан или комби има два различни типа скоростни кутии и оттам идва разлика при отношението обороти/скорост.
По другия въпрос - да,от скоростната кутия е.Примерно за двигател като моя в зависимост от това дали купето е седан или комби има два различни типа скоростни кутии и оттам идва разлика при отношението обороти/скорост.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
ВидиМС написа:Батка човека има 2 Пасата -карбуратор и моно явно комбита, и се съмнява че тоя с карбуратора е със ск. кутия от седан защото му дават разлика в скорост и обороти!!!!![]()
![]()
Аз поне така разбрах. А ти?
- Пич смисъла го разбирам напълно

Б`арчет чети имам два пасата. Единия е бял, със скороста кутия на седан(явно) и е с карбуратор.
Другия е моно със скоростна кутия на комби и си е комби.
do you understand?
ferstehst du?
comprende amigo?
Другия е моно със скоростна кутия на комби и си е комби.
do you understand?
ferstehst du?
comprende amigo?
Последна промяна от velinsl на Съб 09 авг 2008 15:42, променено общо 1 път.