Аз лично съм карал с Пагид на предишния ми Пасат.По ред прични трябваше да слизам доста на зор през прохода Предела (за Банско).Изключително добро впечатление ми направиха като поведение при екстремно каране и учудващо в крайна сметка ги прегрях и нямаше никакво поражение върху тях.Повечето прегрееш ли ги вече не са същите и се износват за норматив и скърцат...при тях нямаше такова нещо.
Честно казано не са евтини понеже за В3 има следните предложения поне за които се сещам :
-Дафми (руски) - 22лв комплект.
-Текстар - около 70лв
-Бош (също съм доволен) - 72лв
-Пагид - също около 70лв
-Зимер или Симер незнам как се чете - около 35-40лв завси откъде - за нищо не стават.
100% има и още ама не се сещам.
Сега съм сложил Текстар ама колата още е "на трупчета" заради задната броня (не мога да си намеря конзолите за закрепване към купето

) и радиаторчето и клпаите на парното.До няколко дни ще я сглобя отвътре ама заради бронята (и пълнячката за газта) едва ли скоро ще я подкарам

.Извинявам се за спама ама ако някой има идея откъде да ги намеря да помага (става дума за държачите дето са при гумата и крепят бронята към купето).Иначе смених дискове и накладки и за 200-те метра,които я помсетих си се усети разлика доста.
За мен Текстар и Пагид са накладките