Крушки за таблото на В3
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че от всеки магазин за части.
3 на брой са.
Лошата новина е че на тоблото стоят на едни зелени пластмасови цилиндрични цокли, които поради старост лесно се чупят итрябва много внимателно да се отвъртят (цоклите).
Самите крушки са пъхнати от едната страна в цоклите, а от другата крачетата им са разкрачени и запоени.
може да се махне зеления филтър и да се сложи филтър и в друг цвят(примерно изрязан от ПВЦ папка)
може и да се сложат диоди
3 на брой са.
Лошата новина е че на тоблото стоят на едни зелени пластмасови цилиндрични цокли, които поради старост лесно се чупят итрябва много внимателно да се отвъртят (цоклите).
Самите крушки са пъхнати от едната страна в цоклите, а от другата крачетата им са разкрачени и запоени.
може да се махне зеления филтър и да се сложи филтър и в друг цвят(примерно изрязан от ПВЦ папка)
може и да се сложат диоди
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
и аз у нашия град съм ги виждал,но ако не намериш-от някой магазин за електронни джаджи си вземи светлодиодчета 12v.на едното краче им запояваш по едно съпротивление(или нз точно кво беше)нека някой компетентен се изкаже,и после ще видиш двете писти на които да ги запоиш в/у платката(там където ти са били старите)в магаина си избираш и цвят и ти казват какво и с каква стойност да запоиш за едното им краче.мн е просто и струва стотинки
п.п. само трябва да можеш да запояваш

п.п. само трябва да можеш да запояваш

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
добре де, а какъв е точно проблема ?
ето тук има това което ти трябва:
http://drive.bg/index.php?ModelId=9741&cPath=5_153
можеш да си поръчаш
ето тук има това което ти трябва:
http://drive.bg/index.php?ModelId=9741&cPath=5_153
можеш да си поръчаш