чистачки

Техническа и сервизна информация за Passat
stanev11
Автомобил:
Двигател:

чистачки

Мнениеот stanev11 » Сря 20 авг 2008 13:11

здравейте,имам следния проблем на пасата от гаража-не ми работят степените ,работи само 2-ра степен и като натисна за измиване на стъклото се включат чистачките но само за момент като се вдигнат до крайно положение и не се връщат,а след 5-6 сек се връщат в начално положение и така пак след 5-6сек се вдигат ,абе общо взето не работят.Смених моторчето , защото имам едно ,проблема пак си остана.Според мен е или лоста за включване или релето,някой ако е имал подобен проблем да помага.

Потребителски аватар
Radoslav_Radev
Автомобил:
Двигател:

чистачките

Мнениеот Radoslav_Radev » Сря 20 авг 2008 13:18

търсиш читаво РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ, и готово,успех :beer

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 25 авг 2008 11:29

:да:

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Сря 01 окт 2008 21:12

смених реле 99,това ми казаха че е за степените,проблема е същия,няма никакво развитие.Помагайте,от какво може да нямам степени,някой знае ли номера на релето за "време" или да е имал подобен проблем

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: чистачки

Мнениеот Andonov » Сря 01 окт 2008 21:22

stanev11 написа:здравейте,имам следния проблем на пасата от гаража-не ми работят степените ,работи само 2-ра степен и като натисна за измиване на стъклото се включат чистачките но само за момент като се вдигнат до крайно положение и не се връщат,а след 5-6 сек се връщат в начално положение и така пак след 5-6сек се вдигат ,абе общо взето не работят.Смених моторчето , защото имам едно ,проблема пак си остана.Според мен е или лоста за включване или релето,някой ако е имал подобен проблем да помага.

При този проблен описан колега не е проблема в релето, както и сам си се убедил.

Проблема ти е в редуктора където минава захранването на мотора, което трябва да го задържи след подаване на кратък импулс.

Потребителски аватар
ВидиМС
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ВидиМС » Сря 01 окт 2008 22:27

Андонов я поясни малко повече ако е удобно че и аз отдавна съм така ама си трая да не се изложа :lol:

Върни се в “Passat”