Смяна задни говорители Пасат Б4 комби
- kokotg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяна задни говорители Пасат Б4 комби
Та имам следният проблем пробвах се да си сменя говорителите отзад на пасат Б4 комби но тея пластмаси ме побъркаха разглобих до някъде но след това не_видях нито едно болтче в повече и нямаше как да извадя пластмасовите кори ако може някой да даде съвет който ги е сменял че голям проблем видях с това.Също така ме интересува и какъв размер са съответно да си ги закупя предварително и след като разглобя да Сглобявам и монтирам БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСЕКИ КОИТО ДАДЕ НЯКЪКЪВ СЪВЕТ И СНИМКОВ МАТЕРИА
Последна промяна от kokotg на Пет 03 окт 2008 12:09, променено общо 2 пъти.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Тук е описано за В3.
При теб може би, ще е същото.
п.п. В заглавието на темата, никъде не става ясно, че става въпрос за говорители
При теб може би, ще е същото.

п.п. В заглавието на темата, никъде не става ясно, че става въпрос за говорители

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
т.4 от правилата, които си се съгласил(а) да спазваш при регистрацията си, гласи :
Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им
Хайде кажи ми каква информация дава "Някой да помогне ако може" ? Утре някой след теб ако тръгне да търси решение на проблем с говорителите на Пасат Б4 какво ще пише в търсачката - "някой да помогне ако може" ли ?
Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им
Хайде кажи ми каква информация дава "Някой да помогне ако може" ? Утре някой след теб ако тръгне да търси решение на проблем с говорителите на Пасат Б4 какво ще пише в търсачката - "някой да помогне ако може" ли ?
- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
има го описано,
но пак ще ти кажа
- разглобява се много и трудно
- намерих само пионер за 130лв(само един модел влиза в дупките)
резултата е
- не свири добре ( даже е много зле)
- дрънчи ужасно - отнесе 1 кубик донапрен докато спре
търси друг вариант ( задни врати, кора)- за мен тези решетки са чисто декоративни
но пак ще ти кажа
- разглобява се много и трудно
- намерих само пионер за 130лв(само един модел влиза в дупките)
резултата е
- не свири добре ( даже е много зле)
- дрънчи ужасно - отнесе 1 кубик донапрен докато спре
търси друг вариант ( задни врати, кора)- за мен тези решетки са чисто декоративни
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
ето един такъв пасат в този сайт http://www.cars.com/go/search/detail.js ... f=national
- karlos_racing
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: пасат б6
- Двигател: bmp 2007г
колега сваляш горната и страничната кора и стоиката която ти даржи туи дето се свива и разпава на багажника решетките неца декоративни а наистина за говорители непомня размера ама можеш даго разбереш и като измереш самата решетка отгоре има колони ако недаржиш на супер качество и по магазини като технополис и др. такива даже на комплекта пише чеса за пасат надявамсе дасъм бил полезен
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък намерих Magnat CarFit 915, 3 години гаранция, цена около 40 лв. Магазинчето е като се продължи покрай склада на ПроСпиид в студ. град направо по пътечката през полето, се стига до някаква сграда на някой от университетите, та на входа и има магазинче за електронни компоненти. Там има и щанд на Magnat. Имаха от тази серия и за голф3/Б3 предните както и за голф2 предните.
А иначе не съм съгласен че чак толкова трудно се разглобяват пластмасите. Има само 1 по-гаден момент с улеите на коланите, дето тр. да знаеш къде да бръкнеш с отверката.
Относно свиренето, при сглобяването обратно уплътних тук там с двойнозалепващо, и изобщо не дрънчи. Но и не може да се очаква нещо повече като звук, от като предните на таблото на голф3 да речем.
Моя пасат е фабрично с големи говорители в предните врати и пищялки на таблото, и с тези отзад се получава приличен звук, достатъчно да се чува музиката по време на движение и на задната седалка. То това им е целта на тези отзад - отпред аз почти и не ги чувам.
А иначе не съм съгласен че чак толкова трудно се разглобяват пластмасите. Има само 1 по-гаден момент с улеите на коланите, дето тр. да знаеш къде да бръкнеш с отверката.
Относно свиренето, при сглобяването обратно уплътних тук там с двойнозалепващо, и изобщо не дрънчи. Но и не може да се очаква нещо повече като звук, от като предните на таблото на голф3 да речем.
Моя пасат е фабрично с големи говорители в предните врати и пищялки на таблото, и с тези отзад се получава приличен звук, достатъчно да се чува музиката по време на движение и на задната седалка. То това им е целта на тези отзад - отпред аз почти и не ги чувам.