Централното не ми работи,плафоните несветят,Единствено работи багажника.Казаха ми ,че може да е контрония модул или някой от чиповете в вратите.Някой да е имал подобен проблем?
mod edit: vaskoto1

Проблем с Централното на пасат 5!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Лелей!
На тоя, дето ти е говорил за чипове му кажи да иде на патоанатом да му смени неговите чипове!
Тва да не е совалка, бре?!?
или Алфа?
Вероятно не работят бутончетата, дето са на колоните на колата и се натискат от вратите. Под гумените маншончета. Просто корозират и не дават контакт. (това за плафона, ако исключим вероятността за изгоряла крушка или предпазител)
А като казваш, че само на багажника работи- на багажника работи какво? Плафона или централното?
И добре дошъл в клуба!
На тоя, дето ти е говорил за чипове му кажи да иде на патоанатом да му смени неговите чипове!

Тва да не е совалка, бре?!?

Вероятно не работят бутончетата, дето са на колоните на колата и се натискат от вратите. Под гумените маншончета. Просто корозират и не дават контакт. (това за плафона, ако исключим вероятността за изгоряла крушка или предпазител)
А като казваш, че само на багажника работи- на багажника работи какво? Плафона или централното?
И добре дошъл в клуба!

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=38785
я да прегледаш тука и да се поуточниш малко с моделите...
я да прегледаш тука и да се поуточниш малко с моделите...
-
- Автомобил:
- Двигател:
е
Така като гледам се води Б-5 200 година е.Централното работи само на багажника.Като го включвахме към Компа ,пише че няма комуникация между вратите.