проблем със сами свалящи се прозорци

Техническа и сервизна информация за Passat
aaaaakt
Автомобил:
Двигател:

проблем със сами свалящи се прозорци

Мнениеот aaaaakt » Пет 05 мар 2010 13:15

Здравейте ,имам пасат В3 93г. 1.8 ми Арива с ел.стъкла..При покупката на пасатчо му бяхя свили вакум компресора :evil: за централното в багажника но не бе проблем.Установих че при заключване на вратите прозорците сами се вдигат и пак беше нещо.В сряда сложихме със Сашко -кабела/страшен е / релета стана перфектно и прогледнах :bowdown :bowdown .Днес на тръгване от службата и при спиране забелязах че при спиране на автомобила и гасене десния прозорец започна сам да се сваля.Натиснах бутона в посоката за вдигане и той се вдигна но при изваждането на ключа пак се свали .отворих шофьорската врата пак натиснах но се вдигна и пак нагоре надолу а с този сняг -дъжд Ужас.Чух чукане от зад вдигнах задната седалка и извадих двете букси на модула и успях някъкси да спра за момента в затворено положение.Направи ми впечатление че модула /релето /пак там припукваше -чукаше като вкарах отново мисля че кафявата бекса /най отгоре/.

Моля помогнете ако някой знае за какво се касае че утре ме чакат 400км. а да не ми направи някоя мизерия на пътя. :( :( :(

aaaaakt
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем със сами свалящи се прозорци

Мнениеот aaaaakt » Пет 05 мар 2010 14:35

Колеги, сам се справих, но си иска мислене /а аз все бързам/ и неволя :D разглобих ключето и там всичко се бе окислило. Преди това свалих едното ключе, след това другото и на принципа на елиминацията - готово. Сега го почвам със спирт и четка за зъби. Вече може да бъде заключена темата. Благодаря на всички. :bowdown :bowdown

Върни се в “Passat”