Здравейте,
имам проблем с АБФ-а -
сутрин пали супер, но като поработи 5-10min и забива муцуната за момент, като му подам газ в същия момент се чува пукане и придърпва ( или по скоро се мъчи да изгасне).
Чух нещо за някакъв температурен датчик(вероятно за смукача,
но не знам къде е).
някой ако знае какъв е проблема или къде е този датчик - ще почерпя
- колата пали и еърви само на бензин - докато вдигне 70градуса
- сменени са
капачка
бубина
палец
кабели
свещи
благодаря

АБФ - забива студен
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Същия проблем с AR67202 , само , че след като поработи на място после няма никъв проблем.
Съмнеж за сонда / ленива или почти умряла/ и за температурен датчик. Не е лесно като с VAG Com a да я диагностирам.
Закачай я на Vag Com и гледай сеир - гледай диаграма на сондата , гледай грешки какви дава. Лесно е при теб -песен.
Съмнеж за сонда / ленива или почти умряла/ и за температурен датчик. Не е лесно като с VAG Com a да я диагностирам.
Закачай я на Vag Com и гледай сеир - гледай диаграма на сондата , гледай грешки какви дава. Лесно е при теб -песен.
- Plarol
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз имам подобен проблем, пали си нормално работи на място равномерно и след като тръгна нормално забива муцуна, в този момент ако натисна газта до край замисля се за секунда и след това се изстрелва, забелязах също че го прави в определен температурен диапазон 50-70градуса. Имам съмнение в температурния датчик на главата и ще го сменя. Мога да ти кажа със сигурност, че така описания проблем не е от ламбдата, защото скоро я сменях и положението си остана същото.
Последна промяна от Plarol на Пон 08 сеп 2008 1:11, променено общо 1 път.