Другият ми проблем който скоро се появи е, че когато влезна в някоя малко по голяма дупка или като се качвам и слизам от тротоарите ми светка една червена лампичка с удивителен и писука. От какво може да се е получило това. Май че биалетките са ми за смяна но чак пък да ги усеща тоя комп. не ми се вярва.
Липсват ми бушони на Пасат Б5
- coolboy_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Липсват ми бушони на Пасат Б5
Оня ден си отворих за пръв път да сменя един бушон и ми направи впечатление, че доста от бушоните липсват прилагам снимка - следващите снимки са с указания кой бушон за какво е.
Другият ми проблем който скоро се появи е, че когато влезна в някоя малко по голяма дупка или като се качвам и слизам от тротоарите ми светка една червена лампичка с удивителен и писука. От какво може да се е получило това. Май че биалетките са ми за смяна но чак пък да ги усеща тоя комп. не ми се вярва.

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
ТУК можеш да видиш по-подробно описание (на руски е) за предпазителите - кой за какво е, както и схемата на разположението им, а и можеш да разбереш кой колко ампера трябва да бъде. Нормално е да имаш липсващи предпазители - но за твое успокоение може да видиш и кои са.
Провери също така и накладките и дисковете в какво състояние са - дали не наближава смяна.
Провери също така и накладките и дисковете в какво състояние са - дали не наближава смяна.