преден мост пасатБ3
- passat4o cl
- Автомобил: VW BORA 1J6
- Двигател: 1 9 TDI 115hp AJM 2002
преден мост пасатБ3
здравеите колеги, волана ми бие на ляво а колата дарзи права посока ходих на предница смениха накраиник и я регулираха 1 месец ниамаше проблем сега се повтаря саштото нешто цамо 4е като пусна волана колата трагва на диасно когато дарзи права посока волана пак бие на ляво колата е пасат Б3 предниа мост е доста корозирал вазмошно ли е да поддава от там колата е 90г. 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: преден мост пасатБ3
passat4o cl написа:здравеите колеги, волана ми бие на ляво а колата дарзи права посока ... като пусна волана колата трагва на диасно когато дарзи права посока волана пак бие на ляво колата е пасат ....
Колега, аз не разбрах какво имаш предвид

Как така волана бие?
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dart
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега,ако ти е корозирал предния мост/магарето/ е възможно да ти "отваря" сходимоста и да се получава това носене - може лесно да го видиш-моста де. Обикновено гние вдясно -там където по пътя са повече локвите. Съветвам те да го смениш , защото с това шега не бива.Някой казват,че можело да се поправи , но нямам вяра на такива. Чувал съм,че струва около 100 -150лв - при вас може да е и по-евтино.
- passat4o cl
- Автомобил: VW BORA 1J6
- Двигател: 1 9 TDI 115hp AJM 2002
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Внимавайте много с това!!! Днес се скъса предният мост и колата стана неуправляема, но добре че карахме бавно, та не стана катастрофа! Предна лява гума заора и край! Въпросът ми е от къде може да се купи нов преден мост в Пловдив и колко горе-долу струва? Става дума за Пасат В3 91 година. Благодаря!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
vasilb написа:Въпросът ми е от къде може да се купи нов преден мост в Пловдив и колко горе-долу струва?
Преди 3-4 седмици гледах, че стоварваха няколко Пасата на части в мгазина на S&F. Това е магазин за части втора ръка.
Намира се на изхода за магистралата за София, покрай ТХВП.
Минаваш ОМВ-то, подлеза под жп линиите, Шикера и ТХВП-то. Веднага след него, при ЕКО-Кинитрон бензиностанцията завиваш и не влизаш в бензиностанцията, а караш направо. В дъното е магазина, сега са отворили и щанд на Манимпекс, но на теб ти трябват втората ръка части.
Би трябвало да има.
А за цена...

- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Но мен много ме притеснява да е втора употреба, за да не се скъса пак след 5 месеца, защото следващият път може скоростта да не е 60 км/ч! Предпочитам нов. Чух че втора ръка са около 40-50-60 лв, а нови около 120лв., но днес никой не работеше, за да питам. Втората ръка може ли да се прецени дали го бива или ... на тото?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Мислех че ще мина със 120 лв за нов + 50лв. за работа и ако излезе още нещо до 200 лв, но май ще стане дебела работа, значи може да се помисли и за запазен втора ръка. Ако се сетите друг магазин - пишете! Благодаря за бързите отговори!
Edit: Точно за ръчна с.к. става въпрос, 1.8, бензин, 91г. , не знам какво е нужно за определяне на модела, но в магазина ще кажат.

Edit: Точно за ръчна с.к. става въпрос, 1.8, бензин, 91г. , не знам какво е нужно за определяне на модела, но в магазина ще кажат.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L