Сменя ли се уплътнението на люка на Пасат Б3 ?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Сменя ли се уплътнението на люка на Пасат Б3 ?

Мнениеот S.Raikov » Чет 02 окт 2008 19:13

Здравейте,колеги! Някой може_ли да ми каже дали се сменя уплЪтнението на люка за пасата ми!И ако да продават ли се по Ауто магазините за ауди VW и т.н!!Благодаря предварително!!!!
mod edit: gr_kanev

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Re: Сменяли се Уплатнението на Люка на Пассат Б3?????

Мнениеот Lisho » Чет 02 окт 2008 20:32

S.Raikov написа:Здравейте,колеги!някой можели да ми каже дали се сменя уплатнението на люка за пассата ми!И ако да продават ли се по Ауто магазините за ауди VW и т.н!!Благодаря предварително!!!!

Може да се смени, но за цена не мога да ти кажа.За гуменото уплътнение на прозореца на шофьорската врата ми обявиха цена за ново 96 лв. :shock .Какво те притеснява, че ще протече ли ? Под люка има една "вана" която в 4-те края има отводнителни канали (тръбички с диаметър около 10мм) так,че всичко което мине през уплътнението попада в отводнителните канали. 2-та отиват напред и минават през колонките отстрани на предното стъкло, а другите 2 са назад към колонките на багажника. Ако не са запушени тотално няма да "протечеш".Ако те притеснява, че ще "бяга" топлото ? Ами то бързо бяга и бързо се топли купето.Между кората и ламарината на тавана няма изолация която да спира глобалното затопляне. :D

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Чет 02 окт 2008 23:17

Колега уплЪтнението ми е много износено и накъсано тече,даже сега е със сИликон за_да не тече! :(

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lisho » Пет 03 окт 2008 11:25

S.Raikov написа:Колега уплЪтнението ми е много износено и накъсано тече,даже сега е със сИликон за_да не тече! :(

Според ЕТКА-та твоето уплътнение има:
номер 321 877 209 А
размери 2460Х3,2ММ
цена около 48,66 евра (на колко ще го купиш тук в БГ не се наемам да гадая). Виж тук 052/ 57 07 40 обаче могат да ти назоват точната цифра. Ако не друго поне са любезни и не нервничат, че им губиш времето с "маловажни" въпроси.
Или си избери да се обадиш на някой от този списък: http://www.porschebulgaria.bg/volkswagen/dealers.html
рискуваш обаче да те прехвърлят от телефон на телефон (напр. както в АВТОЧОЙС ЕООД) защото си попаднал я на продажби, я на маркетинг, я на някой нямащ отношение с проблема ти.
Успех

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Re: Сменя ли се уплътнението на люка на Пасат Б3 ?

Мнениеот S.Raikov » Пет 03 окт 2008 11:41

S.Raikov написа:Здравейте,колеги! Някой може_ли да ми каже дали се сменя уплЪтнението на люка за пасата ми!И ако да продават ли се по Ауто магазините за ауди VW и т.н!!Благодаря предварително!!!!

Извинявам се за допуснатите правописни грешки!(от бързина е) :oops:

Върни се в “Passat”