Скрито ключе
Скрито ключе
Здравейте пичове!Искам да си направя скрит ключ на Пасатора против кражба, но не знам как! Пасата е 2000 куб. 16 клапана 150 к.с. 1995 г.Ако някой може да ми помогне предварително МНОГО БЛАГОДАРЯ! :D
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
badboy_pl написа:На мен пък точно ключето ме спаси тамън два пъти.А нямам каско,така че.....
Значи са се учили на твоята.

Майката му е хубава аларма и каско.
На мене ми дигнаха единия пръстен на колелото.Става въпрос за голф 3.Настройх шок датчика да е много чуствителен.Ама комшиите взеха да ме гледат накриво и сега пак съм го върнал. Проблема е в скапаната държава.Ай кат го хваната да му резнат ръчичката пък тогаз нека ходии да пипа!!!!

Заради такова ключе на един приятел му бяха надрали цялата кола и спукали гумите. Решили да я крадат, но незапалила и я избутали на стотина метра и после цялата надрана с ключ и със срязани гуми.
Аз имам такова на голф-а и понякога на автомивките като я чистят и го цъкват. После какво въртене пада докато се сетя, че е то. Не е истина!
Аз имам такова на голф-а и понякога на автомивките като я чистят и го цъкват. После какво въртене пада докато се сетя, че е то. Не е истина!