Скърцане на ходова част
Скърцане на ходова част
Карам Пасат Б4 1995г. От няколко дни чувам странно скърцане откъм предната дясна част когато преминавам през легнали полицай. Също така и при по рязко спиране. Някой знае какво може да е?
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Хаа хахахахаа и аз имам същия проблем и същия пасат. Скърца като каруца някъде отпред, но не мога да разбера от къде точно. Все се каня да го карам на "майстори/специалисти " да го видят, но все отлагам. По точно ходих веднъж до "моя" си сервиз и тогава имах един куриозен случай - оплаках се на майстора че ми скърца, той рече да хвърли едно очо, а тя пущината тогава какво ли не я правихме не проскърца нито веднъж хахаххаах хахаааа. Като че ли усети че ще ходи на "заколение"
))))))) . Надявам се когато реша да го оправя това скърцане, да не ми направи същия номер с нескърцането?!

- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Аз само да се доуточня - при мен това скърцане се появява само когато мотора се разтресе, например като му паднат малко оборотите под 800. Няма скърцане като вляза в някоя дупка или в неравен участък. Почвам да си мисля за тампоните на двигателя, да не би те да са за смяна?!Лошото е, че никак не може да се локализира от къде идва скърцането.