Разлика между корите
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
Разлика между корите
Колеги има ли разлика между корите под двигателя на бензинов и дизелов пассат Б5 ще ходя да купувам кора 82лева.Обаче по телефона ме питаха само за годината на колата да не ми дадат някоя друга кора да си я чукам в главата после.
- nasttii
- Автомобил:
- Двигател:
аз миналата година си прецаках кората под двигателя и като отидох в каското ми дадоха да напиша на един лист какво точно се е случило и аз описах ,че при разминаване с друга кола при завой ме засича другия е аз се качвам на третоара и чупа кората и вече там трябва да измислите час дата не по стара от 3 дена място на случката и т.н.- каско в булинс
nasttii написа:аз миналата година си прецаках кората под двигателя и като отидох в каското ми дадоха да напиша на един лист какво точно се е случило и аз описах ,че при разминаване с друга кола при завой ме засича другия е аз се качвам на третоара и чупа кората и вече там трябва да измислите час дата не по стара от 3 дена място на случката и т.н.- каско в булинс
Точно както казва колегата и трябва да се донесат остатъците от кората! Поне в генерали е така.