Проблем с централно - отключва колата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Проблем с централно - отключва колата

Мнениеот orgasmatron » Вто 25 ное 2008 19:52

Привет на всички
Опитах се да изчета всички теми, които изнамерих, но не попаднах на нещо подобно на моя проблем.
Възможно е да съм пропуснал някоя тема, където е описано решението на проблема ми , за което моля да бъда извинен.
Та причината породила тази тема е следната :
Вчера забелязах, че няколко секунди след като заключа колата с дистанционното на алармата, колата се отключва. Алармата си работи, като отворя вратата вие. Ако седна вътре и заключа вратите с копчето от шофьорската врата след няколко секунди всичко се повтаря и вратите се отключват.
Ако заключа с ключа - централно се затварят вратите и няма отваряне после.

В неделя сутринта шофьорската врата упорито не искаше да се отвори, централното така беше засмукало ;) копчето та бая зор видях докато се отвори. мисля че и тогава съм преебал нещо, само дето не знам какво

Колата няма ел. стъкла, няма ел огледала, има ел шибидах, който може да се затваря, заключвайки с ключ и задържайки ключа в крайно ляво положение, може и да е някакъв комфорт модул, не знам.
Центалнотот е вакуумно, ако има някакво значение.

Някой има ли някаква идея как мога да се преборя с тази гадост, не че е проблем голям, ама бях забравил какво е да ти е замръзнала ключалката рано сутрин, а и не искам да си припомням

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 25 ное 2008 20:03

Ще трябва да свалиш кората и да огледаш самата машинка за заключване :idea: Нещо си разместил като си дърпал а вакуумното е много капризно откъм центровка :? Ако не прибере добре не подава сигнал че е заключено и автоматично отключва, това го прави само на шофьорската врата.

Върни се в “Passat”