проблем със Пассат
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем със Пассат
Имам пассат 2.5 тди оставих го бес дизел и след това сипах и започна да пуши много и на 4000 оборота колата неможе да ми са исфорцира да превклучи както на следващтата скорост препоручаха ми да карам сус добавка за диулзите карам ве4е 1500 км тука и има много малко подобрение , много ще сум благодарен ако напишете какво може да и е !!
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
gibeibi написа:Имам пассат 2.5 тди оставих го бес дизел и след това сипах и започна да пуши много и на 4000 оборота колата неможе да ми са исфорцира да превклучи както на следващтата скорост препоручаха ми да карам сус добавка за диулзите карам ве4е 1500 км тука и има много малко подобрение , много ще сум благодарен ако напишете какво може да и е !!
Колега, един съвет:
Поеми си дълбоко въздух и се опитай да прочетеш на глас всичко това дето си го написал, по начина както си го написал!
Аз лично не успях.

... За правописните грешки да не говорим, отдавам го на глобалното затопляне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW_forever написа:gibeibi написа:Имам пассат 2.5 тди оставих го бес дизел и след това сипах и започна да пуши много и на 4000 оборота колата неможе да ми са исфорцира да превклучи както на следващтата скорост препоручаха ми да карам сус добавка за диулзите карам ве4е 1500 км тука и има много малко подобрение , много ще сум благодарен ако напишете какво може да и е !!
Колега, един съвет:
Поеми си дълбоко въздух и се опитай да прочетеш на глас всичко това дето си го написал, по начина както си го написал!
Аз лично не успях.![]()
... За правописните грешки да не говорим, отдавам го на глобалното затопляне.
диулзите