проблем със Пассат

Техническа и сервизна информация за Passat
gibeibi
Автомобил:
Двигател:

проблем със Пассат

Мнениеот gibeibi » Вто 28 окт 2008 17:32

Имам пассат 2.5 тди оставих го бес дизел и след това сипах и започна да пуши много и на 4000 оборота колата неможе да ми са исфорцира да превклучи както на следващтата скорост препоручаха ми да карам сус добавка за диулзите карам ве4е 1500 км тука и има много малко подобрение , много ще сум благодарен ако напишете какво може да и е !!

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Вто 28 окт 2008 17:44

gibeibi написа:Имам пассат 2.5 тди оставих го бес дизел и след това сипах и започна да пуши много и на 4000 оборота колата неможе да ми са исфорцира да превклучи както на следващтата скорост препоручаха ми да карам сус добавка за диулзите карам ве4е 1500 км тука и има много малко подобрение , много ще сум благодарен ако напишете какво може да и е !!

Колега, един съвет:
Поеми си дълбоко въздух и се опитай да прочетеш на глас всичко това дето си го написал, по начина както си го написал!
Аз лично не успях. :(
... За правописните грешки да не говорим, отдавам го на глобалното затопляне.

_SUN_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _SUN_ » Вто 28 окт 2008 19:15

VW_forever написа:
gibeibi написа:Имам пассат 2.5 тди оставих го бес дизел и след това сипах и започна да пуши много и на 4000 оборота колата неможе да ми са исфорцира да превклучи както на следващтата скорост препоручаха ми да карам сус добавка за диулзите карам ве4е 1500 км тука и има много малко подобрение , много ще сум благодарен ако напишете какво може да и е !!

Колега, един съвет:
Поеми си дълбоко въздух и се опитай да прочетеш на глас всичко това дето си го написал, по начина както си го написал!
Аз лично не успях. :(
... За правописните грешки да не говорим, отдавам го на глобалното затопляне.

диулзите :lol :lol не са тука !!! Това е раздел за БЕНЗИОЛОВИ ДВИГАТЕЛИ :D :D

Върни се в “Passat”