Обозначение на VW Passat B4...

Техническа и сервизна информация за Passat
ivanveltchev
Автомобил: VW Cross Touran
Двигател: BMY 2009

Обозначение на VW Passat B4...

Мнениеот ivanveltchev » Нед 02 ное 2008 19:52

Здравейте колеги,
Тъй като ще си взимам VW Passat B4 Variant 1.8 Pacific Klima, вече е купен в Германия и ще ходя да си го докарвам другата седмица, та ме интересува следното: забелязах, че освен чистия пасат има Biker, Pacific та се оптах да открия в нета какво значат тези означения на имената, някакъв вид оборудване на пасата ли е това или просто така си ги пишат тия неща. Единствената разлика, която успах да забележа е че на Biker и Pacific на таблото уредите са в бяло.

Потребителски аватар
mitacee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitacee » Нед 02 ное 2008 22:39

колега аз към със същия никаква разлика нямат само таблото е бяло както си видял и отзад буквите пасат са одебелени и няма това GL,CL и т.н

Потребителски аватар
paralesko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paralesko » Пон 03 ное 2008 20:44

според мен основната разлика може би е в салоните донякаде. Аз също като теб доста се ровичках из нета и ми направи впечетление. че Biker i Pasifih са основно с рекаро салон . Като някои от тях имат и фабрична жапка с поставка за чаша за задните пътници между предните седалки.Някои имат и осветление за задните седалки. И други такива дребни глезотийки.Моя е CLasik line и разликата в тази модификация е може би .че е по комфортното изпълнение за този модел ПАСАТ предполагам. Салона ми е плюш . В повечето от тях се среща подгряване на предните седалки.Тази опция ми прави впечетление че се среща в автомобили произведени за по студените страни това е мое впечетление. Общо взето разликата е в самото оборудване на колата предполагам. Ако някъде греша не е умишлено.

_SUN_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _SUN_ » Пон 03 ное 2008 22:36

Къде ги гледате тия означения Pacific, CLasik line и т.н.т....?

Потребителски аватар
dispatch
Автомобил: Passat В6 HighLine 2010
Двигател: CBBB DSG6 02Е

Мнениеот dispatch » Вто 04 ное 2008 8:22

Заповядайте в гаража.... 8)

Освен казаното до тук: има и трети стоп, кожа на лоста на ръчната спирачка, оригинален теглич, специално моя е и със сива тапицерия, това между седалките се води подлакътник... само дето много назад ти се пада и трудно може да се ползва като такъв; има халогени, няма реле 99 (аз му боднах), няма подгряване на седалките.

btw: оправих си зумера... има6е интересен проблем :-)

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Вто 04 ное 2008 9:45

аз съм с класик лайн и е с всички екстри без климатроник,а с климатик+кожен салон и ел.седалки :arrow: може да го видите в гаража

Потребителски аватар
mitacee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitacee » Чет 06 ное 2008 19:18

dispatch написа:Заповядайте в гаража.... 8)

Освен казаното до тук: има и трети стоп, кожа на лоста на ръчната спирачка, оригинален теглич, специално моя е и със сива тапицерия, това между седалките се води подлакътник... само дето много назад ти се пада и трудно може да се ползва като такъв; има халогени, няма реле 99 (аз му боднах), няма подгряване на седалките.

btw: оправих си зумера... има6е интересен проблем :-)

да бе защо тоя подлакътник са го сложили на майната си и моя има такъв и е пасифик

Потребителски аватар
mitacee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitacee » Чет 06 ное 2008 19:21

надписите пасифик и класик лайн са на задните калници отстрани

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 07 ное 2008 7:51

извинявай колега но нещо си в грешка,за пасифик незнам каде е написан,но за класик лайн може да поспоря че е написан отзад на калника :arrow: седи точно над мигачите на предните калници :wink:

Потребителски аватар
MartonDjitzu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MartonDjitzu » Пет 07 ное 2008 10:11

Виж отзад не знам да имам надпис Classic Line, но при мигачите на предните калници на 100%.
За Pasific и Biker, съм виждал по скоро нещо като леки стикери на задните калници.
А ако някой му е адски любопитно какви са разликите, мисля може да ползва някое Шваке, там са описани доста подробно. Примерно - мойто агентче като му казах Classic Line и вече ми разправяше в детайли екстрите ми. Предполагам и за другите модификации ще е така.

Потребителски аватар
mitacee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitacee » Пет 07 ное 2008 19:39

vanko_VW написа:извинявай колега но нещо си в грешка,за пасифик незнам каде е написан,но за класик лайн може да поспоря че е написан отзад на калника :arrow: седи точно над мигачите на предните калници :wink:

класик лайна е така но на пасифика и байкара и още един имаше но не го помня са на калника отстрани нали моя е пасифик и са точно като стикери както казва колегата

Върни се в “Passat”