джип и нямам лоши спомеми от него та все по-често се замислям дали да не си взема точно тоя модел моля споделете знания и мнения за които ви благодаря предварително

danaildimitrov1982 написа:благодаря за исчерпателния отговорно от опит знам че на такава кола няма да иса излишни повече коне да разбирам ли че нормалния двигател няма да се задъхва при терен различен от асвалт или ако се наложи да тегли нещо
Danny boy написа:питаш за нещо конкретно,тъгуваш по нещо съвсем различно,и за капак искаш мнение за кола чийто двигател няма нищо общо с въпроса ти..![]()
Пасат синхро няма нищо общо с 4X4
Г60 е модификация на пасат,с механичен компресор 118Kw/160кс/ ,на който мисля му слагат стандартно синхро.
Има пасати които не са г60 и пак са синхро.
Ако вземеш този пасат, а той е екзотика сред пасатите и недай си боже се наложи да се развали нещо по така/я синхро я се счупи компресора/филмът ще холивудски пълнометражен.Ще се трошат мноо пари за много стара кола.Ако пък си човек с възможности и си решил да избягаш от скучното ежедневие със стара резачка.. ти си.
пиши в гугъл синхро и тн квото те интересува и чети образовай се.Ако тогава нещо не ти е ясно пак питай.
myrshavija написа:madkiro написа:... Даже е по-добре: включва се когато има нужда от него следователно - по-малък разход. ...
Кирчо, дарлинг, я ме светни от къде се включва и изключва синхрото, че аз от известно време карам един такъв пасат, а още не я знам тая екстра
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта