Реших да си взема Пасат Б5 -1999 1.8Т .Открих една не лоша само че има два три малки проблема.Въпроса ми е дали наистаина са малки или аз така си мисля?
При свободен ход оборотите са леко нестъбилни от нормални падат и после се оправя, също така при подаване на гас ( при свободен ход на двигатела) в момента в който оборотите достигнат до изходно положение се чува леко щракане(или по-скоро цъкане)Незнам това нормално ли е?
Направи ми впечатление ,че при натискане на спирачката оборотите започват да се менят.
Може би аз издребнявам незнам.Дали всичко това не се дължи просто на центровка, или е по-сложно?
mod edit: vaskoto1

Passat B5 нестабилни обороти на свободен ход
-
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:За празния ход виж стъпковото моторче, а за тва дето падат, като натиснеш спирачки, най-вероятно е спукан вакуума на сервото
А имаш ли идея колко би могло да струва стъпково моторче и ремонт на вакума.Все пак несъм и броил парите.Дали си заслужава да се знимавам с нея?
Благодаря за бързия отговор колега надявам се ако още някой знае нещо по въпроса да помага [/b]на време,че после и да си скубя коста файда няма.