Ключалка на багажника
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ключалка на багажника
Здравейте.Имам нужда от съвет за Пасат В4 седан.Счупи се пласмасовата втулка на ключалката за багажника.Бутона хлътна навътре и не мога да отворя вече багажника.Попитах в магазините но ми казаха че се продава цялата ключалка за 100 лв.Ще съм ви много благодарен за всякакви съвети.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Ключалка на багажника
колега, аз имах същия проблем - така купих колата. предния собственик е отварял багажника откъм купето (сваля облегалката на задната седалка, оттам в багажника и т.н.). в пловдив ми обявиха цена от 163 лв., при положение, че говорим само за механизма (ключалката е перфектна), та реших проблема така: читава машинка от механизъм за централно заключване (15 лв.), бутонче за отваряне откъм купето (0.50 лв.) и свързване към алармата. За труд платих 5 лв. и съм доволен - отваряш багажника и отвън, и отвътре, е, не е както е било, ама разликата в цената си струва компромиса.
- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ключалка
батка различни са за Б3 и Б4 аз съм с Б4ка и имах същия проблем,но го реших.все пак трябва да погледна кое точно се е прецакало ама като гледам си от Ст.Загора.....