--относно проблема с паленето и при мен стартерът върти а неиска да пали --относно климатроника за самодиагностика несъм пробвал но ме подсещаш че когато ми се е случвало да не пали винаги климатроника е бил включенElektrik написа:Здрасти Колега, и аз съм със същия проблем.... http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ed2854316c
Засега не съм намерил решение, онзи ден видях, че имам скъсано маркуче, което е за вакуум и смучеше от там въздух, смених го ио си мислех, че съм оправил проблемацията, но уви... след като загрее не пали, не винаги, но достатъчно често..реших да я закарам да и направят диагностика, защото един майстор ми каза, че според него когато поработи, натрупва грешки и за това не пали...... и сега след празниците съм на диагностика... пък да видим
![]()
ПС: Относно алармата и имобилайзера, поне при мен е така, когато имобилайзера блокира паленето, стартера въобще не върти, а в моя случай върти........
Ако намериш решение преди мен пиши... че проблема може да се крие на едно и също място...
Имам и едно питане, за което се надявам, някой компетентен да ме светне.... Самодиагностиката на климатроника ми показва 2 грешки, възможно ли е тя да бърка нещо цялата работа със запалването.... звучи ТЪПО, но вече търся и под вола - теле....
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], videlin85 и 50 госта