Моля за съвет за Пасат Г 60, 1992 г.
Моля за съвет за Пасат Г 60, 1992 г.
Колеги искам да ви питам следното. Имам Пасат Г 60, на който ходовата част е тотално за смяна.Има ли смисъл да се продава на части при положение,че нямам гараж или двор или да събирам пари за ремонт? Може и цял да се продаде,но едва ли някой ще даде 2000 лв. Колата има климатроник,лети джанти,кожен салон,ел.стъкла на всички врати и ел.огледла.Предварително благодаря за мненията.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Може да опиташ да го продадеш цял,но...трябва да го купи някой който евентуално ще си го ползва за донор,или човек ,който е готов да го вземе за проект примерно да го турбинира вместо компресора,да си оправи ходовата част,която не е бог знае колко безбожно скъпа,изключвам синхрото.Във всеки случай пак ще хвърчат хилядарки.
Имаше един такъв пасат който почти се продаде на части,някъде във форума бяха му останали незначителни неща.От това ще изкараш най-добри пари.По принцип Г60ките са с топ оборудване и ако и само екстрите да продадеш пак ще ги докараш тези 2000.Иначе ако може да си сервизираш компресора да докара нормални стойности и да си пооправиш ходовата част без кой-знае големи разходи си струва да го задържиш.
Имаше един такъв пасат който почти се продаде на части,някъде във форума бяха му останали незначителни неща.От това ще изкараш най-добри пари.По принцип Г60ките са с топ оборудване и ако и само екстрите да продадеш пак ще ги докараш тези 2000.Иначе ако може да си сервизираш компресора да докара нормални стойности и да си пооправиш ходовата част без кой-знае големи разходи си струва да го задържиш.
Vw
Спирачни дискове,карета,амортисъори-предни и задни,пружини и както каза колегата по горе и турбото.Казаха ми, че трябва да взимам части само от Г60. Да ли е така да кажат специалистите.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
По принцип ако ще си я караш ти за себе си и искаш да си я направиш добре дотук няма нещо,което да можеш да смениш с чарк втора употреба....нито спирачен диск нито каретата....понеже не знаеш какво слагаш.Иначе за компресора няма да ти е проблем да намериш и цял понеже има доста такива Пасат-и на части.
Успех с ремонта!
Успех с ремонта!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Audi A8 написа:Мисля да го продавам на части,но първо с вътрешните неща.Днес се оказа, че не съм в състояние да поддържам две коли.
Е,тогава го продавай..няма смисъл да тормозиш и бюджета си и да сместяваш от едно за сметка на друго по едната или другата кола.
Ако решиш да го продаваш на части пиши ми понеже искам да си купя нещо.
Успех!