Странен студ
Странен студ
Здравейте, имам странен проблем при по-остри завой в купето нахлува студен ваздух и то повече пти десен завой и не мога да разбера от каде идва.Пасата е Б3 1989 1.6 карбуратор 4 скорости.Ако ниакой е имал подобен проблем и го е отстранил нека пише благодаря предварително.Ако го открия аз ще пиша.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Странен студ
hitrec написа:...при по-остри завой в купето нахлува студен ваздух...

Извинявам се, неможах да се въздържа

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: Странен студ
vasstop написа:hitrec написа:...при по-остри завой в купето нахлува студен ваздух...
Имаш котка в купето
![]()
Извинявам се, неможах да се въздържа![]()
![]()

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Случвало ми се е нещо подобно, когато гумената връзка между вратата и купето (през която минават кабели за ел.стъкла, огледала и централно) се е извадила откъм купето, или е скъсана и не уплътнява добре.
Тогава духа откъм краката, и то много осезателно в зависимост от вятъра и скоростта.
Също така и откъм страничното огледало духа, ако ти липсва пластмасовия капак отвътре.
Тогава духа откъм краката, и то много осезателно в зависимост от вятъра и скоростта.
Също така и откъм страничното огледало духа, ако ти липсва пластмасовия капак отвътре.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !
BatGoro написа:Случвало ми се е нещо подобно, когато гумената връзка между вратата и купето (през която минават кабели за ел.стъкла, огледала и централно) се е извадила откъм купето, или е скъсана и не уплътнява добре.
Просто от центробежните сили, се премества по-студеният въздух към теб...
Странен студ
Благодаря на всички за отговорите, а за котката го знам вица.Аз имам котка и не може да избяга, но не сам пробвал дали ще уживее.Ще погледна тези неща дето сте писали и ще пиша.