Пак въпрос за фабр.ксенон Нов проблем:((
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Пак въпрос за фабр.ксенон Нов проблем:((
Вече почна да ми писва ,възнамерявам да спра да влагам по него и да си купя новият пасат
... таа на въпроса
сложих си ксенон на дългите всичко е ок от няколко месеца.Обаче,обачеее на късите (ксенона е фабричен) едната крушка днеска изведнъж посиня и стои така,другата си е стандартна бяла...тръгнал е да заминава нали ?
Последна промяна от Тони1 на Вто 04 ное 2008 21:34, променено общо 1 път.
- ormesh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ксенона
да така е и при мене така беше. преди да ми изгори напълно фара стана бял и все по слабо светеше. 220лв. крушката и си готов, но няма да ти светят еднакво фаровете
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Както винаги с моя късмет... сложих чисто нови крушки на късите и като завъртя ключа първият път фаровете не светват,чак на втория и повечето пъти светва единствено левия... да поясня че когато ми изгоря крушката ,беше на десният фар и точно той не иска да пали от първите пъти ,може ли баласта да е заминал?
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам ама още от преди бях пускал тема,че искам да сменям крушките на късите и ето ,че дойде и този момент,а макар и да палят трудно не виждам кой знае колко голяма разлика във осветеността на пътя в сравнение със старите,баластите вградени ли са какви са? Дали няма вариант да сложа от тези 50ватовите на късите и да сменя всичко ,че ми писна вече от проблеми...
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
днеска сутринтта направих следното реших да оставя колата малко да сгрее 15-на минути щъкам,първия път нищо,втория запалиха и двата...
говорих с едно момче дето се занимава и вика ,че може щото крушките били менте да не искали да се палят ,предложи ми някакви други(по -хубаво менте) вторият вариант е да е заминал баласта ,което ме съмнява те са вградени и отделно имали някаква игра със автоматичното нагласяне на светлината ииии.... не знам какво да правя
Пробвах това на 2000 оборота като е студена да го паля ксенона и запли само едния по касно и другия ...
За 50-ватовите ще трябва голяма игра включително и фара да се разглабя...
говорих с едно момче дето се занимава и вика ,че може щото крушките били менте да не искали да се палят ,предложи ми някакви други(по -хубаво менте) вторият вариант е да е заминал баласта ,което ме съмнява те са вградени и отделно имали някаква игра със автоматичното нагласяне на светлината ииии.... не знам какво да правя
Пробвах това на 2000 оборота като е студена да го паля ксенона и запли само едния по касно и другия ...
За 50-ватовите ще трябва голяма игра включително и фара да се разглабя...