Здр. имам сериозен проблем с чистачките ми. Нямат мощност и се чуват доста странни звуци- нещо като каркорене, локациаята е под кората на таблото но не в купето а при двигателя.Притеснявам се че скоро съвсем ще огаснат. А сега в тая зима само това ми трябва. Дайте някакви идеи от каде може да е проблема.
Благодаря.....
Проблем с чистачките на пасат б5
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
незабавно сваляне на механизма и опит за профилактика!
като няма гаранция дали опита няма да завърши с нови рамена-зависи от състоянието на сегашните, но е доста вероятно, като се има предвид конструкцията им...
ръждясват осите вътре и понеже умниците са направили накрайниците от накаква странна сплав-често се трошат при опити да се извади оста.
правих вече на доволно коли тоя проблем... все нови... всичко ново е ялово! не може да има такъв проблем на кола 2005!
като няма гаранция дали опита няма да завърши с нови рамена-зависи от състоянието на сегашните, но е доста вероятно, като се има предвид конструкцията им...
ръждясват осите вътре и понеже умниците са направили накрайниците от накаква странна сплав-често се трошат при опити да се извади оста.
правих вече на доволно коли тоя проблем... все нови... всичко ново е ялово! не може да има такъв проблем на кола 2005!
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател: