Въпроси за ръждата и как да се справяме с нея
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Въпроси за ръждата и как да се справяме с нея
Здравейте колеги понеже имам ръжда по пасата б3 Австриец е и ще се захващам да я правя тези дни, но винаги съм се чудил примерно при ожулванеот друг автомобил и като падне боята и после на това място излезе ръжда тя може ли да се разпространи под боята или изобщо може ли боята да се разпространява под боята ???И ако можете да ме посъветвате каква шкурка да използвам и после след шкуренето какво да използвам,че много хора ме съветват да взема Протекта 3в1 дето е но незнам нищо за нея.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!В
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпроси за ръждата и как да се справяме с нея
разбира се, че раждата ходи под боята. абе ходи навсякаде където има метал и тръгне ли, няма спирка... там където има ръжда с ъглошлайф полиш до здраво, мажеш с "Вюрт" чакаш 24 часа. Шкуриш. Китосваш, после пак шкуриш кита.. шприцваш... пак шкуриш на водна... ИИиии боядисваш! Дълго продължително и мачително.. Доста пара за материали, време и разправия. Ако незнаеш за какво иде реч я карай на майстор да ти я оправи... и след 2 години ръждата пак ще се покаже. Веднъж тръгне ли. няма спирка. Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпроси за ръждата и как да се справяме с нея
Жена и ръжда тръгне ли, няма спиране!!!