Здравейте колеги!!!
Пасат В4 1995 г. 2000 куб.16V двигател ABF-150 c.c.
Има оригинално газово от Италия с comp.LamdaGaz
Имам следният проблем : от 10 дена сутрин когато запаля на бензин, пасата започва да прекъсва трепери сякаш работи на 3 цилиндъра от аспуха мирише на неправилно изгорели газове.Не може да се изфорсира няма мощност едвам потеглям от място.Преминели на ГАЗ няма проблем направо заспива като коте и хуква като бясна.След като позагрее колата пак я пробвам на бензин и вече няма никакви проблеми т.е. има проблеми само когато е студена.Дайте някакъв съвет моля!!!

Изнервящо и притеснително прекъсване на В4
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
Доста често срещан проблем колега.При мен е съшото макар и да не е толкова зле но не работи добре на бенз когато е студена...До сега незнам някои от форума да е намерил решение но мненията се въртят около темп. датчици и изфирясала ламбда но...... При мен като сваля клема на акумулатора после нещата се подобряват значително - това е положението от карането на газ
. Въпреки че си с друг двигател пробваи и ти..

- Plarol
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пробвах с всичко ново, от бубината през капачка, палец, кабели, свещи, ламбда сонда, температурен датчик и нищо.Проблема си остана.Когато е по студено е по осезаем проблема.Никога не бях сменял бензиностанцията докато колегата zdrash не го спомена в тази тема http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p= ... t=#1371646.След като смених бензиностанцията положението стана трагично.Сега съм пак на стария бензин, но му ливнах една добавка "Gasoline Additive Extra" на Texaco, има известно подобрение, но още не съм изхарчил резервоара.
Ще дам отзиви когато налея бензин вече без добавката.
Ще дам отзиви когато налея бензин вече без добавката.
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
колеги и при мен се получава този проблем но рядко се едно работи на два цилиндара и едвам потегля и си поставих за цел да следя кога се появява и ми направи впечатление че когато ми свърши газта и мина бензин и покарам малко и после като заредя газ и превключа покарам примерно до къщи и я загася и постой да истине и после го направи и друго ми направи впечатление че като одворя дистрибуторната капачка и позачистя там клеймите ли както там се наричат и тома черното по средата графитното и я сложа и запаля проблема се оправи незнам защо така става ако има някой обяснение да казва да не би да лови нещо кондес и да се зацапва не съм много в час