Въпросът ми е къде се намира този проблемен 10волтов стабилизатор на напрежение?
Разглобих таблото ,махнах всичките уреди от него ,зверих се но не го видях.
Да не би да е на платката на уредите за водата и бензина,ако е така как се стига до него без да потроша нещо?
mod edit: dobrin

Къде се намира този TCA 700 10 волтов стабилизатор?
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
намерих го гада,колегите казват че влияе върху показанията на уредите за водата и горивото.След смяна на таблото с друго,новото показва с едно деление по-малко и на двата уреда,та как аджеба се разглобява за да се стигне до запояването?Махат ли се стрелките,маха ли се циферблата,абе с две думи да се домогна до платката да го запоя.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Хм,твоята платка няма нищо общо с моята,платките на таблата с мигачите горе е коренно различна от по-старите до 90г.Моята цялата е син найлон като този дето ти отива на цоклите за осветление отгоре а твоята е твърда и позволява запояване.
при мене TCA 700 е забит на платката на уредите за гориво и водата.Тоест след като сваля сектора с тези уреди трябва тепърва да го разглобявам за да стигна до него,затова питам някой да ми каже ши..ния ред на разглобяване да не потроша нещо.
при мене TCA 700 е забит на платката на уредите за гориво и водата.Тоест след като сваля сектора с тези уреди трябва тепърва да го разглобявам за да стигна до него,затова питам някой да ми каже ши..ния ред на разглобяване да не потроша нещо.
На моето табло има една малка букса , където нищо не е закачено. За какво е тя?
Последна промяна от niviat на Вто 09 дек 2008 17:02, променено общо 1 път.