Колеги здравейте,
извинявам се ако вече е писано по тази тема, но не можах да открия отговора на въпроса който ме интересува, а именно искам да сменя крушките на фаровете тъй като ми светят слабо и нощно време ми е трудно да карам, ( а за уточнение само рефлекторите са ми ок ) и съм се насочил към PHILIPS Blue Vision. Но въпроса ми е с какви крушки е този модел на Пасат с H4, H1 или H7, т.е. късите и дългите на една крушка ли са или на две различни.
Автомобилни крушки за B3
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
На пасат В3 със стандартните фарове крушкаъа е Н4. За да светне обаче както трябва може да погледнеш и тази тема
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=2835&start=0

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=2835&start=0
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с Osram silver Star 50%+ и съм много доволен - светят почти изцяло бяла светлина,вижда се доста по-добре и за вече година и половина не съм сменял нито една от двете.Нямам релета на фаровете понеже пада ми е 0.21V което е нищожно.
Крушката е стандартна Н4 крушка с къси и дълги светлини в един корпус.
Между другото ако сегашните крушки са ти стари ги смени с някакви хубави понеже старата крушка събира едно нещо....незнам как точно се казва по реутана ама прилича на малки топченца и това пречи на нормалното отделяне на светлина от него и съответно намалена осветеност от фара.
Успех!
Крушката е стандартна Н4 крушка с къси и дълги светлини в един корпус.
Между другото ако сегашните крушки са ти стари ги смени с някакви хубави понеже старата крушка събира едно нещо....незнам как точно се казва по реутана ама прилича на малки топченца и това пречи на нормалното отделяне на светлина от него и съответно намалена осветеност от фара.
Успех!
-
- Автомобил: Jetta
- Двигател: CABD
От къде ги купувате тия крушки колеги?
Ако може да посочите точното място. 

-
- Автомобил: Jetta
- Двигател: CABD
То си пише
За магазина за крушките става въпрос!? 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: То си пише
DRAGSTER написа:За магазина за крушките става въпрос!?
Eла ще ти дам едни филипс блувижън на няма и половин година.Свалих ги защото си сложих ксенонче