Здравейте колеги,
от седмица зумера ми за забравени включени светлини не работи , само 2 пати сработи след като си забравих светлините за дълго време и като се връщам и ми пищеше. Какво мога да направя да го сменя или почистя и каде се намира?(гледах си бушоните наред са)
Благодаря редварително!

Зумера на светлините не пищи!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Зумера на светлините не пищи!
v3xB5 написа:Здравейте колеги,
от седмица зумера ми за забравени включени светлини не работи , само 2 пати сработи след като си забравих светлините за дълго време и като се връщам и ми пищеше. Какво мога да направя да го сменя или почистя и каде се намира?(гледах си бушоните наред са)
Благодаря редварително!
Колега микро ключето във бравата на шофьорската врата е

Re: Зумера на светлините не пищи!
някои може ли да ми го снима каде се намира точно и лесно ли става смяната?znainainai написа:v3xB5 написа:Здравейте колеги,
Благодаря редварително!
Колега микро ключето във бравата на шофьорската врата е
4 Faults Found: 00928 - Locking Module for Central Locking: Front Driver Side (F220) 27-00 - Implausible Signal 00943 - Heated Exterior Mirror: Driver Side (Z4) 35-00 - - 00944 - Heated Exterior Mirror: Passenger Side (Z5) 35-00 - - 00930 - Locking Module for Central Locking: Rear Left (F222) 27-00 - Implausible Signal
с vag ми дава тези грешки нещо от тях ?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
На двете врати от лявата страна (шофьорската и задната) имаш проблем със микро ключетата , отделно и със двете ел огледала
Тук е показано как се сваля бравата > http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=89568
Микро ключето е закачено на червеният и синият кабели

Микро ключето е закачено на червеният и синият кабели