Открадната средна решетка на бронята
- Пешо2004
- Автомобил: VW Passat Variant 5.5
- Двигател: AVF 2004
Открадната средна решетка на бронята
Снощи разни наркоманчета или "заявкаджии" ми откраднаха средната решетка на бронята (между халогените).Дайте съвет какво да правя.Колата е PASSAT Variant 2004 и има пълно каско.Струва ли си да ходя за това нещо по застрахователи или да търся по моргите.Нова в интернет гледам от 42 лв до 55лв.Благодаря предварително.
Re: Открадната средна решетка на бронята
Пешо2004 написа:Снощи разни наркоманчета или "заявкаджии" ми откраднаха средната решетка на бронята (между халогените).....
Лесна плячка са и решетките на халогените който също нямат ефективна защита.Германеца не е предвидил, че в страна членка на ЕС на единица площ може да има толкова много айдуци

- Пешо2004
Колеги мерси за мненията утре ще звънна един телефон на застрахователя да видим как стоят нещата.Ако не плащат,първо моргите и после като последна алтернатива нова.А иначе за стрелбата на по горния колега,съгласен съм донякъде(даже имам и възможност законно притежавам БО), но после тази измет ще ме съди или нещастната ни държавица-и какво за 40-50 лв в затвора
.Благодаря още веднъж.

- Пешо2004
Прави бяхте.Никоя компания не плаща само откраднати части.Трябва да са счупени и да има поне малко остатъци.По моргите няма.50 лв при МАРТИ.И побългаряване:свински опашки ,самонарезни винтове и тем подобни
.Пази боже сляпо да прогледне.Хора в кой век живеем???Срам ме е ,че живея в тази скапана държава.