днес след като си сложих новото хендсфрее реших да си оправя плафона за лампите на купето, че от бая време ме дразнеше, че стои на една страна, все едно са го махали и после не са го натикали до край (с натискане не можеше да се намести)
Та почнах аз и като го свалих кво да видя:
Сигурно са махали предишното хендсфрее преди да продадат колата и след това са завили плафона по недоглеждане през кабела.
След като махнах плафона напълно (разкачих го) обаче се оказа, че не ми работят електр. прозорци и дистанционното заключване. Сега ме интересува:
1. Кабела за сензора за дъжд през плафона ли минава? Защото сензора не ми работеше, и това може да е било прекъснатото кабелче?
Едит: На етикета се вижда надписа Regensensor (превод: сензор за дъжд), така че въпрос номер 1 е ясен.
2. Възможно ли е свалянето на плафона да ми "неутрализира" прозорците и заключването през дистанционното?
3. Като свалих плафона, и пластинката за ключа, дето се плъзга, падна из краката ми. Сега се опитах да я сложа обратно, обаче ключа не приляга плътно, а има луфт. Има ли нещо друго между друго м/у ключа и пластинката, което да е паднало в тъмното и да не съм го видял? Ей така изглеждат въпросните неща:
Едит: Отговор на номер 3:
Мерси!