Здравейте. Двигателят ми е ABS 1.8 mi Има едно прекъсване което е много странно. Може да съм на 2, 3, 4, или 5 и от време на време се появява прекъсването. Получава се някой път при подаване на газ , а друг път при отпускане на педала на газта.
Явно трябва да отида на диагностика за да се види от какво е. Ако някои е имал подобни проблеми, ще се радвам да сподели как ги е решил. Кажете къде е най-добре да отидя на диагностика?

Странно прекъсване
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
смянял ли си скоро филтри?
какъв бензин и откъде наливаш?
откога е това прекъсване?
диагностика - фулда на симеоновско шосе, Дунев
какъв бензин и откъде наливаш?
откога е това прекъсване?
диагностика - фулда на симеоновско шосе, Дунев
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
тя диагностиката е хубаво нещо - не вреди
но си мисля че е от бензина
но си мисля че е от бензина
От къде го зареждаш тоя бензин? Защото аз наливам от shell 95 безоловен и за сега нямам оплаквания... върви колата добре. чувам от време на време, че shell го били разреждали, ама дали е вярно или не никoй не може да каже. Аз понеже имам смърт карта и за това от там зареждам... обаче нещо на последък взеха много да ме дразнят когато ми предлагат shell В power... абе мамка му... казвам му ясно и отчетливо "искам безоловен 95" и той пак продължава да ми обяснява колко бил добър другия и колко добре било за колата. Та като гледам ще ходя вече да зареждам на друго място. майната и на смърт картата.И без това не можеш да ги размениш за нищо тея шибани точки, защото за да вземеш едно шише кола трябва да си сипал два тона бензин,... ше им *** майката ше им ***!!!
превод-vaskoto1
превод-vaskoto1
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
КИРИЛИЦА - 1 път
и умната с звездичките
и умната с звездичките
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Без диагностика няма да стане работата, съмнявам се да е бензина аз също зареждам от Shell, въпреки че като гледам колегите от София много ги плюят (имаше тема с най-добрите бензиностанции там избери си къде да зареждаш). Та трябва да се видят и кабели, свещи & etc.
На стенд-а ще се види работата на цилиндрите и ще кажат хората
На стенд-а ще се види работата на цилиндрите и ще кажат хората
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Това бях аз. мам едно малко въпросче
))))) Защо пишеш "off topic" с кирилица??? Не е ли малко тъпо??? И защо пък непременно трябва да пиша на кирилица, след като има толкова английски думи, навлезли в езика?!? Ето това не мога да го разбера. Ами като толкова много държите на чистотата на Българския език, що не вземеш да напишеш "извън темата", ами пишеш "оффтопик"??? Prosto mi e pisnalo ot takiva hora, koito darjat na vsiaka tsena vav forumite da se pishe na kirilitsa, pri uslovie, 4e polovinata terminologia e ot angliiski ezik. A koito ne razbira ili ne moje da 4ete latinitsa... tova si e negov problem. Да вземе и да се научи. Не искам да засягам никого, но дайте да не пълним този форум с глупости от сорта на "пишете само на кирилица!!! щото не можем да четем латиницата" Бай дъ уей (демек by the way) повечето хора, които държат непременно да се пише на кирилица, допускат много грешки в правописа. По принцип е така във всички форуми - искат да се пише на кирилица, а в същото време допускат елементарни грешки и пишат такива думи като "download", "off topic", "upgrade" с кирилица. А това според мен е адски смешно и глупаво.
Предният ми пост беше от друг номпютър и нямаше кирилица.

Предният ми пост беше от друг номпютър и нямаше кирилица.
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
VW_FEN написа:Предният ми пост беше от друг номпютър и нямаше кирилица.
На форума е инсталиран kredor ,като пишеш нов отговор в горния ляв ъгъл на полето се появява едно квадратче от където можеш да превключиш на кирилица.
Като пишеш в ежедневието на "маймуница" ли пишеш ?Ние сме българи и е редно да пишем на родния ни език,а не на някаква трудно разбираема измислица

- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
По-въпроса с кирилицата пишете тук http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=319
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател: