първо за много години,
и после ето какво ми се случи тези дни:
Есента доливах акумулатора и естествено сега явно по-бързо се саморазрежда.
В резултат ако е седяла колата 2-3 дена на този студ без да е ходила никъде, пали си без проблеми, но доста тегаво върти и явно тока едва стига, та в момента на въртенето на стартера климатроника въпреки че е на Off, започва да цъка все едно му спира и тръгва тока, ама доста на често - въщност, точно в синхрон със стартера.
Това естествено изобщо не ми харесва, но се чудя няма ли някаква защита при палене, така ли са го оставили, не мога да повярвам чак.
На някой да му се е случвало нещо подобно?
Акумулатора естествено ще пробвам да го заредя догоре и евентуално ще сменя и втулките на стартера за всеки случай, но това дали е нормално дето се случва или имам някаква нередност по ел. инсталацията, как мислите

Най-много се съмнявам в контактния ключ, че нещо или не дава или не отделя някъде контакт.
За инфо, часовника на таблото не се рестартира, плафона ако е пуснат примигва в момента на паленето но не чак да угасне напълно, а те с климатроника са на 1 бушон ...

След като се покара на следващото палене няма никакъв проблем от този род, така че явно е свързано със слаб акумулатор, а и миналата година нямах подобни случки и на по-голям студ, ама как може да се защити тая електроника, това е убийство за нея, а кола е, трябва да са помислили че може да е със слаб акумулатор по някога, баси

Поздрави.