проблем с паленето б4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
angelov.id
Автомобил: turan
Двигател: dizel 2007

проблем с паленето б4

Мнениеот angelov.id » Вто 23 дек 2008 17:35

здравеите от варна имам проблем с паленето.:banghead: когато запаля колата си работи нормално вдига температура всичко си ев норми. угасям я опитвам отново да паля не иска трябва да въртя много нито на газ иска нито на бензин :dontknow: пробвам на неутрално данесъм я задавил никакъв резултат когато я заключа с алармата и отключа пали без проблем приемам всякакви съвети благодаря предварително

Потребителски аватар
suba
Автомобил: AUDI А6
Двигател: APS

Мнениеот suba » Вто 23 дек 2008 19:32

Най-верочтно имаш имобилайзер на алармата и тя прави мизерията.Отиди на алармаджия да я види.Най-добре при тоя който я е слагал.

Потребителски аватар
angelov.id

Мнениеот angelov.id » Вто 23 дек 2008 19:47

suba написа:Най-верочтно имаш имобилайзер на алармата и тя прави мизерията.Отиди на алармаджия да я види.Най-добре при тоя който я е слагал.
благодаря колега веднага след празниците весела коледа и щаслива нова година :beer love.vw

Elektrik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Elektrik » Вто 23 дек 2008 21:43

Здрасти Колега, и аз съм със същия проблем.... http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ed2854316c
Засега не съм намерил решение, онзи ден видях, че имам скъсано маркуче, което е за вакуум и смучеше от там въздух, смених го ио си мислех, че съм оправил проблемацията, но уви... след като загрее не пали, не винаги, но достатъчно често.. :evil: реших да я закарам да и направят диагностика, защото един майстор ми каза, че според него когато поработи, натрупва грешки и за това не пали...... и сега след празниците съм на диагностика... пък да видим :?:
ПС: Относно алармата и имобилайзера, поне при мен е така, когато имобилайзера блокира паленето, стартера въобще не върти, а в моя случай върти........
Ако намериш решение преди мен пиши... че проблема може да се крие на едно и също място...
Имам и едно питане, за което се надявам, някой компетентен да ме светне.... Самодиагностиката на климатроника ми показва 2 грешки, възможно ли е тя да бърка нещо цялата работа със запалването.... звучи ТЪПО, но вече търся и под вола - теле.... :lol:

Потребителски аватар
angelov.id

Мнениеот angelov.id » Сря 24 дек 2008 10:56

Elektrik написа:Здрасти Колега, и аз съм със същия проблем.... http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ed2854316c
Засега не съм намерил решение, онзи ден видях, че имам скъсано маркуче, което е за вакуум и смучеше от там въздух, смених го ио си мислех, че съм оправил проблемацията, но уви... след като загрее не пали, не винаги, но достатъчно често.. :evil: реших да я закарам да и направят диагностика, защото един майстор ми каза, че според него когато поработи, натрупва грешки и за това не пали...... и сега след празниците съм на диагностика... пък да видим :?:
ПС: Относно алармата и имобилайзера, поне при мен е така, когато имобилайзера блокира паленето, стартера въобще не върти, а в моя случай върти........
Ако намериш решение преди мен пиши... че проблема може да се крие на едно и също място...
Имам и едно питане, за което се надявам, някой компетентен да ме светне.... Самодиагностиката на климатроника ми показва 2 грешки, възможно ли е тя да бърка нещо цялата работа със запалването.... звучи ТЪПО, но вече търся и под вола - теле.... :lol:
--относно проблема с паленето и при мен стартерът върти а неиска да пали --относно климатроника за самодиагностика несъм пробвал но ме подсещаш че когато ми се е случвало да не пали винаги климатроника е бил включен :dontknow: ще пробвам когато е топла предварително да изключвам климатика и така да въртя. много е тъпо но може и в това да се крие проблема :hmmmm

Elektrik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Elektrik » Сря 24 дек 2008 11:02

ок, акйо се окаже това ще е най добре... :roll:

Потребителски аватар
angelov.id

Мнениеот angelov.id » Пон 05 яну 2009 18:25

Elektrik написа:ок, акйо се окаже това ще е най добре... :roll:
:yahoo: АЗ НАмЕрИХ ПрОблЕмА С ПАлЕНЕТО. ОКАЗА СЕ чЕ рЕлЕТО КОЕТО ПОДАВА ТОК НА бЕНЗИНОВАТА ПОмПА ИмАлО СлАб КОНТАКТ.ПОДКрИВИХ мАлКО КрАчЕТАТА И ЗА СЕГА НЯмАм ПрОблЕмИ. :lol:

Върни се в “Passat”