Ремонт на ел.стъкло на В5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ремонт на ел.стъкло на В5
Помощ!!! Преди два дена ми се счупиха пластмасовите водачи на ел. механизма за вдигане на стъклото на шофьорската врата.Във всички магазини в които съм проверил ми казват,че не се предлагат като отделна резервна част и трябва да се смени целия механизъм,който струва 200 лв.Ако някои се е сблъсквал с подобен проблем моля да даде съвет.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ремонт на ел.стъкло на В5
Здравей,аз имах такъв проблем на Пасата ми.Да ти кажа,това,което са ти казали в магазините е вярно-никъде няма да намериш такива части-хората продават целия механизъм с моторчето,говорителя,та чак и алуминиевата кора.При мен рещението беше в търсене по моргите и до Варна в Приселци намерих от друга врата цялата тая кора с всичките му механизми за 100лв.Мисля,че и за теб това ще е най-удачното решение.Успех!
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
В софия има един сервиз в Княжево.Ремонтират механизма и дават доживотна гаранция, преди 3 месеца ремонта на предна дясна врата ми струваше 60 кинта и отне 30 минути. Ако искаш можеш да си поръчаш държачи от тях и да си ги сложиш сам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,благодаря за съветите!!!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KGL написа:В софия има един сервиз в Княжево.Ремонтират механизма и дават доживотна гаранция, преди 3 месеца ремонта на предна дясна врата ми струваше 60 кинта и отне 30 минути. Ако искаш можеш да си поръчаш държачи от тях и да си ги сложиш сам.

Това е решението.
И аз взимах втора употреба, 10 пъти свалям кората накрая ми писна.
Взех си 2 водача по 25 лева и си ги смених сам и готово.
Понеже гледам че си от провинцията, може да ти съдействаме ако си сериозен:)
-
- Автомобил:
- Двигател:
KGL написа:В софия има един сервиз в Княжево.Ремонтират механизма и дават доживотна гаранция, преди 3 месеца ремонта на предна дясна врата ми струваше 60 кинта и отне 30 минути. Ако искаш можеш да си поръчаш държачи от тях и да си ги сложиш сам.
може ли някакви по-прецизни кординати ?
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
При мен се бе скъсало жилото и ми го смениха с друго,момчето каза че по-принцип чупели водачите,защото са пластмасови ако искаш ще потърся визитката в колата с номера му евентуално да ти обесни поне,на мене за услугата ми взема около 50~ лева не помня вече...
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Даниеле, имаш ЛС