Неприятно клатене при леко натисната газ. B3
- volen777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Неприятно клатене при леко натисната газ. B3
Здравеите имам пасат B3 ABS моноинжекция мисля че е mono-motronic без газова. Като го запаля когато е студен си работи нормално леко в началото на 1000 оборота после като позагрее си пада на 900. Тръгвам нямам проблеми, но като си позагрее нормално почват клатушканията. Когато натскам съвсем леко педала на газта колата се чуди какво да прави да набира ли да спира ли и се почва едно неприятно клатене. Ако настъпвам педала по мъжката нямам проблем колата си върви сменям си скоростите наред е всико, но на моменти се налага плавно да се натиска газта и тогава се почват люшканията. Къде да търся проблема, аз си мисля че ще е нещо по моното.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тампона на моното, сменян ли е скоро? Може да се е скъсал и от там да влиза по малко въздух. Самия тампон представлява една твърда гума в основата на моноинжекцията. Хващаш и разклащаш, и то се усеща дали е скъсано. Или, най- добре иди да погледнат в сервиз. Ако не се лъжа нова гумичка струваше 15-тина лева 

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Неприятно клатене при леко натисната газ. B3
volen777 написа:Здравеите имам пасат B3 ABS моноинжекция мисля че е mono-motronic без газова. Като го запаля когато е студен си работи нормално леко в началото на 1000 оборота после като позагрее си пада на 900. Тръгвам нямам проблеми, но като си позагрее нормално почват клатушканията. Когато натскам съвсем леко педала на газта колата се чуди какво да прави да набира ли да спира ли и се почва едно неприятно клатене. Ако настъпвам педала по мъжката нямам проблем колата си върви сменям си скоростите наред е всико, но на моменти се налага плавно да се натиска газта и тогава се почват люшканията. Къде да търся проблема, аз си мисля че ще е нещо по моното.
Температурен датчик,подпушена дюза...