Как да отворя халогените има влага?
- volen777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как да отворя халогените има влага?
Здравейте за първи път поствам, но от доста време чета форума и се образовам много е добър. Та въпросът ми е имам влага в единия халоген смъкнах го както бях чел във форума, но сега седя и го въртя и немога да разбера как да го отворя да махна предната част, за да подсуша и да видя защо се трупа влага. Моля който знае как става да каже, че ще го щупя накрая от рачкане
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Извади и ги изшуши добре- но не със забърсване или на печка духалка или под климатика за цяла вечер.
Със силикон /има обиковен прозрачен евтин по 2,7 - 3лв внимателно обиколи ръба на снадката стъкло -кутия за да се покрие .Да няма пукнатини и дупки .Изчакай да постегне и ги монтирай.
Отзад където влиза крушката трябва да има гумен маншон . Трябва да е здрав, да няма пукнатини и да приляга много добре.Ако има пукнатини или нов, ако намериш или пак силиконче.
Със силикон /има обиковен прозрачен евтин по 2,7 - 3лв внимателно обиколи ръба на снадката стъкло -кутия за да се покрие .Да няма пукнатини и дупки .Изчакай да постегне и ги монтирай.
Отзад където влиза крушката трябва да има гумен маншон . Трябва да е здрав, да няма пукнатини и да приляга много добре.Ако има пукнатини или нов, ако намериш или пак силиконче.