Оригинален ключ на Пасат 2001 с вградена аларма ли е?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оригинален ключ на Пасат 2001 с вградена аларма ли е?
Има спор с застрахователен агент....
- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
На мен в Армеец ми признаха оригиналната аларма, която е и с обемни датчици. Виж си лампичките на задните седалки, там трябва да имаш обемни датчици. Багажника има ключалка , но е скрита за по-добър естетически вид. Може и да тестваш алармата по следния начин. Цъкаш си копчето да отвориш багажника, но не го правиш, след това си заключваш колата. Отваряш и ще почне да писка, поне при мен така стана. Иначе ми е настроена алармата си мисля на доста нечувствителна степен, трудно се пуска.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам предвид че заядат ли се за фабрична аларма няма да я признаят-ако не се заядат минаваш метър.И понеже колегата сподели че са се заяли с него му казвам че ще му изискат да сложи допълнителна аларма за да му важи кражба.Тук във форума има застрахователни агенти нека и те изкажат мнение на какво се дължи тази избирателност кой да мине и кой не.
mod edit: gr_kanev

mod edit: gr_kanev
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
всяка застрахователна компания си има различни изисквания.
при едни не искат аларма /важи каското само на фабричен имобилайзер/
други искат задължително монтирана допълнително.
при самата маркировка гледат ключа и дистанционото.Ако нямаш монтирана допълнителна аларма не ти важи "кражбата".
например в Армеец до 2003 год. задължително допълнително монтирана аларма!след 2003год може само на фабрична
при едни не искат аларма /важи каското само на фабричен имобилайзер/
други искат задължително монтирана допълнително.
при самата маркировка гледат ключа и дистанционото.Ако нямаш монтирана допълнителна аларма не ти важи "кражбата".
например в Армеец до 2003 год. задължително допълнително монтирана аларма!след 2003год може само на фабрична
- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
santo_trafficante написа:например в Армеец до 2003 год. задължително допълнително монтирана аларма!след 2003год може само на фабрична
Човек, аз съм в Армеец, със заводска аларма, 2002 година, никакъв проблем не ми направиха и сключихме застраховката. Да не стане така, че ако ми праснат колата, да кажат - ами ти нямаш отделна - отивай да си я търсиш сам

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
на мен ми е казано до 2003та да искам аларма . щом си минал маркирането и не са ти направили забележка значи си окOvivO написа:santo_trafficante написа:например в Армеец до 2003 год. задължително допълнително монтирана аларма!след 2003год може само на фабрична
Човек, аз съм в Армеец, със заводска аларма, 2002 година, никакъв проблем не ми направиха и сключихме застраховката. Да не стане така, че ако ми праснат колата, да кажат - ами ти нямаш отделна - отивай да си я търсиш сам![]()
Няма да ме очуди, в държавата , в която живеем !
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Две коли съм застраховал в Бул Инс. Тъй като момчето не беше съвсем сигурно за Бръмбъра на дъщеря ми, накара ме да седна вътре, да задействам заключването с дистанционното на ключа и да отворя предния капак. След като започна да свири алармата само си направи необходимите отметки в протокола.
За Голфа проблеми не съм имал.
Колите са 2000 г.
За Голфа проблеми не съм имал.
Колите са 2000 г.