Ще ги снимам днес на обяд и ще кача снимките. Вчера направих няколко експеримента. Значи фаровете имат място за което се закача моторчето за ел. регулиране. При мен моторчетата не работят и затова съм ги фиксирал на определена дължина на рамото (пускам ток на самото електромоторче и то се движи, проблема е явно по електрониката) Та значи като застопоря мотора в крайна позиция - или най-нагоре да свети фара или най-надолу има най-голямо трепрене. Когато е в средна позиция е най-приемливо. Трептенето не изчезва съвсем.
В комплекта с фаровете имаше едни метални скоби които по упътване се водеха пружини. По скицата за монтажа реших че се махат. Без да се махнат не може да се сложат гумените капаци зад крушките. Чудя се дали така се монтират наистина и дали тези пружини са точно за да не трептят фаровете.
... самият рефлектор беше закоп4ан с едно обтяжки та вапроса ми е да те си остава или се маха аз лично ги махнах ...
На за това говоря и аз ги махнах но не мога да схвана каква им е била идеята за да ги сложат вътре.
Гледам че колегата slance вече е качил снимка на неговите. Моите са 1:1 същите. Че и пасата е същия цвят
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=88981