всички б5 ли са със стария ключ този който не се сгъва?
имам само един такъв за б5 1998
мога ли да си изкарам друг и може ли да е сгъваем,съответно къде и колко ще ми струва..мерси много

ключ за Б5
- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
Re: ключ за Б5
не всички са с такъв ключ;всеки добър автоключар може да ти направи ключ и сгъваем и не сгъваем;такъв като твоя е около 90-100лв.за сгъваем предполагам е др.цената
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
На мен за сгъваем ключ ми искаха 160лв.понеже бил с чип какво било и ми казоха че копчетата му нямало да работят. А на моя си има отключване и заключване обаче нема резервен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
а на този нормалния не му работи копчето за отключване
батерията ли трябва да се смени?
батерията ли трябва да се смени?
ако говориш за тоя ключ:
това копче не е за отключване а за светещ диод - да намираш дупката вечер
това копче не е за отключване а за светещ диод - да намираш дупката вечер

Ако искате да ви работи оригиналната аларма (копчетата както писа колегата) и разбирасе имобилайзера ще ви трябва подходящ ключ. Мога да ви осигуря такъв, но излиза доста солено. Примерна цена 180лв. - това е ненарязън ключ с непрограмиран имобилайзер и модул за оригиналната аларма. От там нататък си нарязвате ключа при кой да е ключар, обучавате си дистанционното (има инструкция накъде из форума, не е сложно) и ще ви трябва някой с VAG-COM или VAG-Tacho за да ви обучи имобилайзера. Това е процедурата за оригиналните ключове. Винаги можете да си вземете и някоя алармичка и ключове като посочените по-горе.