Здравейте калеги,и аз имам проблем с пасата си,а тои е,че на предна дясна врата и отказа отключването и заключването от дистанционното. Ако някой знае нещо по въпроса МОЛЯ да ми пише.Пасата ми е Б5 1998 г. Skype:skruble1
Последна промяна от Genius на Нед 25 яну 2009 0:16, променено общо 2 пъти.
според мем има 2 варианта. I-ви.Прдполагам че автомобила ти е с вакуум помпа за заключване.Възможно е някое маркучле да се е разкачило,и да не достига вакуум до ключалката. II-ри.пасат 5 страдат малко от комфорт модула.което е по неприятно,защото мисля че това се поправя само с нов модул.нека и други колеги да се изкажат по темата.
ПАСАТ 1998 НЕ Е С ВАКУМ ПОМПА А БРАВИТЕ СА ЕЛЕКТРИ4ЕСКИ ТАКА 4Е МОЙЕ ДА СИ СПЕСТИ6 ТАРСЕНЕТО.ПРОБЛЕМА Е 4 ТЕЗИ БРАВИ СА КАПСОЛОВАНИ И ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ОПРАЖИА Е ДА СЕ СМЕНИА КОЕТО ОБА4Е ИЗЛИЗА ОСТА СКАПИ4КО АКОЛО 240. ИЛИ ТАМ НИАКАДЕ. А ПЛАФОНА СВЕТИ ЛИ ТИ КАТО ОТВАРИА6 ВРАТАТА.?
Аз имам същия проблем със задна лява врата на същия пасат. При мен не се отключва и не се заключва от централното, но ел пакета действа само директно от вратата т.е. бутона за стъклото, който е на шоферската врата не управлява задно ляво и бутона, който е за деца също не блокира отваряне и затваряне на джама. С една дума вратата си е сама за себе си в тая кола. Мастора ми каза, че е в модул, който се намира в шоферската врата и той управлява всички останали врати, та този модул е за смяна. Предполагам на 90% , че и при теб колега проблема в същия този модул.