vladkant написа:колегата казва голяма истина , аз докато разбера какво е на колата много ядове брах и то щото съм си патил от майстори и докато събера мнения от форума доста време мина докато го оправя , как ще реагираш ако колата на 3 предавка по време на изпреварване просто загасне щото клемореда нямам време да го смена и го чакам да здаде багажа до край-сменяй не го чакай да откаже в най лошия момент.
успех
Ще реагира точно като мен като на 3-та ми се отпра жилото на газта докато изпреварвах камион а отсреща идваше друг - оцъкляш се здраво и скачаш на спирачките
Просто ако се прецака на неподходящо място колегата 100% ще предпочете да я закара на най-близкия ключар отколкото да я тегли до някои форумен генйи. Така рискува да му сложат "някакъв" клеморед и само да си даде парите на вятъра.
Аз моя Пасат затова го уважавам - троши се само когато не бързам за някъде и в рамките на София....нерешимия ми проблем с паленето на двигателя можеше да не ми се случи на 2км от вкъщи а на чучката на Петрохан...и к'во пр'айм тогава...хващаме се за палците на краката и...посрещаме съдбата си