Здравейте колеги.
преди извесно време се появи някакъв шъм при навиване докрай волана в двете посоки,все едно нещо скърца.Означавали това че хидравликата е заминала или може да се оправи по някакъв начин.Благодаря.

за хидравликата на В4
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Re: за хидравликата на В4
Щом въртиш значи не е заминала
Аз мисля, че и преди го е имало шумът. Просто сега си му обърнал внимание.
Когато навиваш волана до крайно положение на място особено, хидравличната помпа се твари на максимум. Това не е препоръчително, ама никак препоръчително

Аз мисля, че и преди го е имало шумът. Просто сега си му обърнал внимание.
Когато навиваш волана до крайно положение на място особено, хидравличната помпа се твари на максимум. Това не е препоръчително, ама никак препоръчително

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Колега, първо провери състоянието на ремъка и дали е натегнат добре, а също провери и нивото на хидр. течност.
Да не е желателно да се навива волана в крайно положение, но ако всичко е наред не би трябвало да издава звуци.
Да не е желателно да се навива волана в крайно положение, но ако всичко е наред не би трябвало да издава звуци.
Dpop написа:Колега, първо провери състоянието на ремъка и дали е натегнат добре, а също провери и нивото на хидр. течност.
Колегата е прав.И при мене просвирваше в крайно положение,но откакто смених ремъците вече 1000 км. не сам я чул да се обади...