Колата ми гасне при 130км.
Колата ми гасне при 130км.
здравейте.Искам да ви попитам някой има ли следния проблем:при скорост над 130км колата ми изгасва Пасата ми е 1.8 бензин 90год.на газ .Допълван, и на газ и на бензин изгасва???маже ли да ми кажете каква е причината?Благодаря ви
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: Колата ми гасне при 130км.
Кога изгасва-както си даваш газ и гасне, като изключиш от скорост гасне, когато си надолу, когато си нагоре, под 130 как се държи?
- Bobko81
- Автомобил: Skoda Fabia I 1 4 16V
- Двигател: AUB
Колега,ако ти гасне по инерция над 100км/ч на газ може би въздуха е малко повече.Пробвай откачи тръбата която е закачена точно зад емблемата и влиза във въздушния филтър,само я изкриви настрани и пробвай пак.При мен проблема беше такъв след смяна на въздушен филтър я бях закачил по навик и резултата беше същия като при теб.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Bobko81 написа:Колега,ако ти гасне по инерция над 100км/ч на газ може би въздуха е малко повече.Пробвай откачи тръбата която е закачена точно зад емблемата и влиза във въздушния филтър,само я изкриви настрани и пробвай пак.При мен проблема беше такъв след смяна на въздушен филтър я бях закачил по навик и резултата беше същия като при теб.
И аз съм за.