Здравейте, колеги ! Днес при оглед на колата в канала забелязах, че е счупена дясната конзола от алуминий, която държи стабилизиращата щанга ( не знам как се казва точно )
и ако може ме осветлете, за да знам какво да купувам и дали сам мога да го ремонтирам. Предварително ви благодаря. Утре ще я снимам, за да видите точно къде е.
проблем при ходовата част на пасат Б5 110 1,9 TDI 1997г.
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем при ходовата част на пасат Б5 110 1,9 TDI 1997г.
Ако е това, което си мисля, се нарича биалетка.
Но въпросът е защо се е счупила.
Ако питаш мен вземи си една, но за всеки случай иди на сервиз - просто за всеки случай, да си спокоен.
Но въпросът е защо се е счупила.
Ако питаш мен вземи си една, но за всеки случай иди на сервиз - просто за всеки случай, да си спокоен.
Последна промяна от gr_kanev на Чет 12 фев 2009 13:23, променено общо 1 път.
Причина: CAPS LOCK
Причина: CAPS LOCK
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
HAMELION написа:АКО Е ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯ СЕ НАРИЧА БИАЛЕТКА
НО ВАПРОСА Е ЗА6ТО СЕ Е ШЧУПИЛА.
АКО ПИТАШ МЕН ЗЕМИ СИ ЕДНА НО ЗА СЕКИ СЛУЧЕИ ИДИ НА СЕРВЗ ПРОСТО ЗА ВСЕКИ СЛУЧЕИ ДА СИ СПОКОЕН.
намали буквите.
Колеги, намерих снимка и проблемната част е с №3, само че е от ляво .Някой знае ли от къде да намеря тази конзола, защото ходих в няколко магазина и те казаха ,че тази част я има само при официалния вносител на VW; аз и там ще питам, но все пак и други алтернативи .А, и по моргите трябва да обиколя май.Благодаря за всяко мнение.
- slance
- Двигател:
виж тук http://www.detali.ru/cat/au/au.mycat?Se ... st4_iYjKsS номер 24-биалетка.в Елиткар са по 38лв.бройката на лемфьордер.Сьс синя точка е лявата,дясната е с жьлта.
Колега, не мисля че говорим за едно и също нещо. Моето по-скоро прилича на конзола, която захваща щангата и тампоните към гредата или нещо такова. Вижте снимката - там съм отбелязал точно частта. Надявам се на съвети и отговори.
- Прикачени файлове
-
- 12.JPG (22.1 KиБ) Видяна 608 пъти
- slance
- Двигател:
Прав си че говорим за различни работи. Обади се на batetony67. При него има втора употреба със сигурност. Прилича ми на петата на тампона на мотора. viewtopic.php?f=48&t=116886