Проблем с заключване - VW Passat 1.8T Sport 20V

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
mchudomirov
Автомобил:
Двигател:

Проблем с заключване - VW Passat 1.8T Sport 20V

Мнениеот mchudomirov » Сря 25 фев 2009 11:56

Здравейте колеги , нов съм в форума , но наскоро ми се появи проблем и взех да търся из интернет информация която да ми помогне с решаването му. Ключалката на багажника ми заяде и не се отваря нито от централното нито с ключа нито от копчетата които имам вътре за отключване и заключване. Наскоро разбрах че когато завъртя ключа да заключа колата се заключва само шофьорската врата и другите остават отключени ( добре че се усетих по бързо :bowdown ). С това се справям като слизам от колата оставям моята врата отворена и натискам копчето за заключване което автоматично заключва другите врати , без моята а нея си я заключвам с ключа. Може ли някои да ми помогне как да си отворя багажника и евентуално това проблем с централното ли е или просто с ключалките. Благодаря
---------
VW Passat 1.8T Sport 20V (1999)

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с заключване - VW Passat 1.8T Sport 20V

Мнениеот kirhadj » Чет 26 фев 2009 9:18

Провери си алармата.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 26 фев 2009 9:25

И комфорт модула...

Потребителски аватар
mchudomirov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mchudomirov » Пет 27 фев 2009 9:59

Все пак сам не си дадох мира .. докато изчакам отговор по темата. Взех въздух под налягане.. имам един кен да си чистя лаптопа с него... и WD40 . Влезнах в багажника през задните седалки и го отворих от там.. след това пръснах първо с въздуха в ключалката и после в механизма където е пружинката която дърпа езичето.. изчистих добре а след това пръснах с WD40 , после пораздвижих малко ключалката и сега работи като ново :applause: , но проблема ми с централното остава.. все още за да заключа колата трябва да го правя от бутона вътре.Дистанционното на ключовете ми не работи.. може би иска нова батерия и аз незнам...но въпреки това и с ключа не става.

Потребителски аватар
Fr3nzY
Автомобил: VW Passat
Двигател: AFB V6 TDI

Мнениеот Fr3nzY » Пет 27 фев 2009 10:26

Ами и аз имам подобен проблем.От лявата врата като завъртя ключа да заключа само тя се заключва и от дясната посъщия начин .Но от дистанционното всичко се заключва.От ключалката на багажника като опитам също всичко се заключва и вратите и багажмика.

Потребителски аватар
mchudomirov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mchudomirov » Съб 28 фев 2009 8:50

Подобен на моя ;) вероятно е този модул за който всички говорят , понеже аз след като съм заключил после като реча да отключа се отключват всички врати + багажника , независимо от къде го правя.. и ще взема да го прегледам днес за корозирали кабели , а също да си купя батерия за дистанционното.

Върни се в “Passat”