Пасат Б5, 97г. допълнителен звук на аларма
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б5, 97г. допълнителен звук на аларма
Здравейте! Скоро имах проблем с дистанционното на алармата ми. Бях го намокрил без да искам и платката се беше окислила. Не искаше да отключва и заключва, но я зачистих с чист спирт и впоследствие се оправи и сега си отключва и заключва нормално. Проблемът обаче, който се появи след това е, че при заключване и отключване, освен нормалния звук който си издава алармата ми се появи и някакъв гаден звук, който е като от клаксон или като от сирена, не знам как да го определя точно, но е леко дразнещ и ненужен. Как мога да го махна? Пробрах с откачане на акумулатора и с дистанционното, но без успех. Благодаря предварително.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Пасат Б5, 97г. допълнителен звук на аларма
Astronomer написа:някакъв гаден звук, който е като от клаксон или като от сирена,
Как мога да го махна?
Като изключиш звуковата сигнализация на фабричната аларма
Не помня как ставаше - беше описано в тази тема: viewtopic.php?f=88&t=210398
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря, но как става изключването? С някакви настройки от компютър ли? Мога ли да го махна без компютър, без ваг ком?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не, не можеш
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
1. с VCDS
http://www.myturbodiesel.com/wiki/ross- ... or-mk4-vw/
2. Перманентно изключване на вътрешната сирена. Местоположението трябва да е същото при седан.
Особено полезно когато някоя от вратите не подава обратна връзка за "затворено" и след автоматичното заключване след 30 сек. сирената се активира.

http://www.myturbodiesel.com/wiki/ross- ... or-mk4-vw/
2. Перманентно изключване на вътрешната сирена. Местоположението трябва да е същото при седан.
Особено полезно когато някоя от вратите не подава обратна връзка за "затворено" и след автоматичното заключване след 30 сек. сирената се активира.