датчици за ABS na Passat
-
- Автомобил:
- Двигател:
датчици за ABS na Passat
здравейте колеги имам едно запитване: от къде във Варна мога да си купя предни датчици за ABS на PassatВ4 96г. но да са или неоригинални (менте) или втора употреба и за цена да ми кажете ако някой я знае че един познат ми заяви по 80лв на датчик с отстъпка ама ми се виждат много, благодарско от сега.
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: датчици за ABS na Passat
Borislav Nedev написа:здравейте колеги имам едно запитване: от къде във Варна мога да си купя предни датчици за ABS на PassatВ4 96г. но да са или неоригинални (менте) или втора употреба и за цена да ми кажете ако някой я знае че един познат ми заяви по 80лв на датчик с отстъпка ама ми се виждат много, благодарско от сега.
Колега това са цени в магазините на ЕВРО 07 във Варна има 4 магазина. - Датчиците са немски и цената им е добра.
Виж и тук :
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=20&t=46888
Kод Марка Артикул Цена магазин
1 50944 FLENNOR ДАТЧИК ABS ПРЕДЕН ЛЯВ -28,38лв.
2 50945 FLENNOR ДАТЧИК ABS ПРЕДЕН ДЕСЕН -26,55лв.
Последна промяна от markovgolf на Сря 04 фев 2009 9:34, променено общо 1 път.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
А информация за задните може ли? 

- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:А информация за задните може ли?
За каква кола ?
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Е,да...беше хубаво да кажа все пак за каква кола ми трябват
ами аз съм с Пасат 92-ра със стария тип АБС.Те са еднакви за всички модификации (било с барабани било с дискове и независимо от седан/комби и тип двигател).
Понеже моите задни ще бъдат счупени (като се опитам да ги сваля) и затова питам за цена на нови
Блгодаря!

ами аз съм с Пасат 92-ра със стария тип АБС.Те са еднакви за всички модификации (било с барабани било с дискове и независимо от седан/комби и тип двигател).
Понеже моите задни ще бъдат счупени (като се опитам да ги сваля) и затова питам за цена на нови

Блгодаря!
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:Е,да...беше хубаво да кажа все пак за каква кола ми трябват![]()
Блгодаря!
Kолега сори ама твойте са от скъпите има отстъпка 15% http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=20&t=46888
Код Марка Артикул Цена магазин
1. 51686 FLENNOR ДАТЧИК ABS ЗАДЕН ДЕСЕН/ЛЯВ 169,40 лв.
Последна промяна от markovgolf на Сря 04 фев 2009 9:35, променено общо 1 път.
Доставната им цена е 104 лв .Ако имаш някой познат може и да те огреее.Иначе по моргите няма обиколил съм ги всичките.На мен ми трябва преден и намерих в Шумен ама не излиза гада.
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
ВидиМС написа:Доставната им цена е 104 лв .Ако имаш някой познат може и да те огреее.Иначе по моргите няма обиколил съм ги всичките.На мен ми трябва преден и намерих в Шумен ама не излиза гада.
Същата работа.Моите отзад си работят идеално ама проблема е,че като преправям задния мост трябва да ги извадя и да ги сложа на новите главини.Проблема е точно с изваждането....няма как да излезнат цяли.Има един проеkт за една отвaра,която включва едно руско нещо,миришещо на Мухозол и тем подобни съставки,забъркани в адска смес....ама ще видим дали ще е успешно

Благодаря!
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:Същата работа.Моите отзад си работят идеално ама проблема е,че като преправям задния мост трябва да ги извадя и да ги сложа на новите главини.Проблема е точно с изваждането....няма как да излезнат цяли.Има един проеkт за една отвaра,която включва едно руско нещо,миришещо на Мухозол и тем подобни съставки,забъркани в адска смес....ама ще видим дали ще е успешно![]()
Благодаря!
Аз като сменях задния мост си го купих втора употеба със датчиците и извадих късмет ,че всичко си работеше перфектно.Пожелавам ти късмет ,дано и при теб стане така!
Колега, ще споделиш ли отварката.. не мога да измъкна главините як запек

zfa159 написа:ВидиМС написа:Доставната им цена е 104 лв .Ако имаш някой познат може и да те огреее.Иначе по моргите няма обиколил съм ги всичките.На мен ми трябва преден и намерих в Шумен ама не излиза гада.
Същата работа.Моите отзад си работят идеално ама проблема е,че като преправям задния мост трябва да ги извадя и да ги сложа на новите главини.Проблема е точно с изваждането....няма как да излезнат цяли.Има един проеkт за една отвaра,която включва едно руско нещо,миришещо на Мухозол и тем подобни съставки,забъркани в адска смес....ама ще видим дали ще е успешно![]()
Благодаря!
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Задния мост го купих на части - само главини и апарати...без тръбите и глупостите,дето не ми трябват.Ама и двата му датчика бяха изгоряли и аз затова реших да експериментирам да ги вадя - никакъв успех - 2 от 2 счупени.
За отварката - трябва да питам един комшия...той ми забърква веднъж ама....направо ми я донесе и не разбрах какво точно има вътре.Като каже - ще пиша.
За отварката - трябва да питам един комшия...той ми забърква веднъж ама....направо ми я донесе и не разбрах какво точно има вътре.Като каже - ще пиша.
-
- Автомобил:
- Двигател:
blagodarq kolegi
Борко не знам дали си решил проблема ама аз си намерих преден датчик за 20 лв
.Много датчици и то извадени има на моргата до Косер-а срещу Мебелната палата .

-
- Автомобил:
- Двигател:
ami opravix go. naistina v tozi magazin sa evtini, po 28lv e na par4e. mnogo blagodarq za informaciqta kolegi
Последна промяна от radotom на Нед 22 мар 2009 11:48, променено общо 1 път.
Причина: Кирилицааааааааааа
Причина: Кирилицааааааааааа